Kronika Policijske postaje Kamnik (od 10.1. do 15.1.2023)

0
505

10. 1. 2023
INTERVENCIJA V MEKINJAH

Patrulja je bila napotena v Mekinje od koder je klical občan in povedal, da so v sosednjem stanovanju glasni in ropotajo z inventarjem in s tem motijo nočni mir in počitek ljudi. Na kraju je patrulja zoper kršitelja izdala plačilni nalog.

11. 1. 2023
PROMETNA NESREČA I.KATEGORIJE NA REGIONALNI CESTI KAMNIK-DUPLICA
Operativno komunikacijski center je patruljo napotil v križišča z Usnjarsko cesto. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del vozila voznice, ki je v križišču čakala, da bo lahko varno speljala na neprednostno cesto. Z obema je bil opravljen preizkus alkoholiziranosti, ki je pri povzročitelju pokazal pozitiven rezultat. Slednjemu je bil zaradi povzročitve prometne nesreče izdan plačilni nalog, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa bo z obdolžilnim predlogom obveščeno Okrajno sodišče v Kamniku.

12. 1. 2023 POVOŽENJE DIVJADI NA REGIONALNI CESTI KAMNIK-LOČICA
Patrulja je bila s strani operativno komunikacijskega centra obveščena, da jih je klicala voznica osebnega avtomobila in povedala, da je v naselju Golice, kjer je trčila v srno. Za srno so poskrbele pristojne službe. Voznici je bilo izdano Obvestilo o odstopu od prometne nesreče.

12. 1. 2023
TATVINA DENARNICE V TRGOVINI HOFER

Policisti so obravnavali tatvino denarnice v trgovini Hofer. Na kraju je bilo z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da je neznani storilec iz oškodovankine torbice, katero je imela na vozičku odtujil denarnico z vsebino. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

12. 1. 2023
ZASEG PREPOVEDANE DROGE

Patrulja je na Kolodvorski ulici v Kamniku imela v postopku občana, kateremu je zasegla neznano rastlino zeleno rjave barve. Zasežena snov bo poslana v analizo. V primeru pozitivne analize na prepovedane drog bo izdana odločba o hitrem postopku.

14. 1. 2023
VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

Patrulja je imela v postopku voznika osebnega avtomobila, odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal 0.66 mg/l izdihanega zraka. Zoper voznika bo napisan obdolžilni predlog, ki bo odstopljena na Okrajno sodišče v Kamniku.

15. 1. 2023
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO NA MLAKI

Operativno komunikacijski center je policiste policijske postaje Kamnik obvestil o vlomu v stanovanjsko hišo na Mlaki. Na kraju je bilo z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da je neznani storilec tekom noči na vzvod skozi pritlično okno vlomil in prišel v notranjost stanovanjske hiše. Iz notranjosti je odtujil zlatnino. Sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

15. 1. 2023
POVOŽENJE DIVJADI

Patrulja je bila obveščena o povoženju divjadi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila v kraju Špitalič povozil divjad. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Policijska postaja Kamnik

 

 

Oglasno sporočilo