Kronika Policijske postaje Kamnik (od 6.2. do 12.2.2023)

0
533

6.2.2023
PROMETNA NESREČA V MOSTAH PRI KOMENDI
Policisti so obravnavali prometno nesrečo v Mostah pri Komendi, pri kateri je prišlo do naleta štirih vozil. Povzročitelj je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v zadnji del ustavljenega vozila, kar je povzročilo domino efekt v katerega sta bili udeleženi še dve vozili. V prometni nesreči je bil poškodovan en potnik in nastala je materialna škoda za okoli 11.000 EUR. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

ZBIL KOLESARKO
Policisti so obravnavali prometno nesrečo v Kamniku. Povzročitelj v križišču ni upošteval prometnega znaka za obvezno smer desno in je zapeljal naravnost, pri tem pa spregledal kolesarko in jo zbil. Kolesarka se je v prometni nesreči lažje telesno poškodovala. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

7.2.2023
PROMETNA NESREČA
Policisti so obravnavali prometno nesrečo na območju Kamnik. Voznik delovnega vozila je na klančini pozabil na ročno zavoro, zato se je vozilo samo premaknilo in trčilo v voznika osebnega vozila. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

MALI VANDALI
Nepridipravi so s pirotehničnimi sredstvi poškodovali poštni nabiralnik in povzročili oškodovancu za 50 evrov škode. Na podlagi opisa storilcev jih bodo policisti izsledili in kazensko ovadili.

8.2.2023
POSKUS VLOMA
Policisti so obravnavali poskus vloma v bencinski servis. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznanec z neznanim predmetom na vzvod vlomil skozi vrata v toaletne prostore za moške, nato pa poskušal narediti luknjo v steno, da bi prišel v notranjost bencinskega servisa, kar pa mu ni uspelo. Policisti izvajajo aktivnosti za izsleditev storilca, ki ga bodo kazensko ovadili.

9.2.2023
NAPADEL GA JE PES
Poštarja je med opravljanjem dela, na dvorišču napadel pes, ki s je snel z verige. Na srečno do poškodb ni prišlo, bo pa na podlagi Zakona o zaščiti živali, lastniku psa izdan plačilni nalog.

10.2.2023
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Policisti so obravnavali prometno nesrečno s pobegom. Povzročitelj je na parkirišču trčil v parkirano vozilo nato pa zapustil kraj, ne da bi oškodovancu posredoval svoje podatke. Povzročitelja so policisti izsledili in mu izdali plačilni nalog.

POŠTENA OBČANKA
Na PP Kamnik je prišla poštena občanka in izročila 10 EUR, ki jih je našla v reži bankomata pri trgovini Tuš na Bakovniku. Policisti izvajajo aktivnosti za izsleditev lastnika denarja, kateremu bo le-ta vrnjen.

ZASEGLI SNOV ZA KATERE SE SUMI DA SO PREPOVEDANE SUBSTANCE
Udeležencu v prometu so policisti zasegli neznana rastlina zeleno rjave barve, za katero so policisti posumili, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v laboratorij na analizo. Po analizi bodo policisti ukrepali skladno z zakonom.

11.2.2023
BOKSAR IN TELESKOPSKA PALICA
Policisti so mladoletni osebi zasegli kovinski boksar in teleskopsko palico. Policisti nadaljujejo z zbiranjem.

12.2.2023
Policisti so med patruljiranjem občanu zasegli neznano rastlino zeleno rjave barve, za katero so policisti posumili, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v laboratorij na analizo. Po analizi bodo policisti ukrepali skladno z zakonom.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo