15. krog 2. SNL: Dobljani doma z visokih 4:1 odpravili Rogaško!

0
738

Članska ekipa NK Roltek Dob je v 15.krogu v Športnem parku Dob pri Domžalah gostila ekipo NK Rogaška ter jo ugnala z visokih in zanesljivih 4:1.
Dobljani so pričeli bolj podjetno ter pritisk na vrata gostov kronali z golom v 18.minuti, za vodstvo z 1:0 pa je z dosojene 11-m zadel Kristijan Šipek.
V zaključku polčasa pa sta padla še dva gola, po eden na vsaki strani in sicer je najprej za povišanje vodstva Dobljanov na 2:0 v 42.minuti zadel Denis Petrovič, nato pa še za znižanje zaostanka Slatinčanov na 2:1 Aleš Grošič.
Tudi v 2.polčasu so imeli Dobljani več od igre in stopnjevali pritisk na vrata gostov. Le-tega je ponovno izkoristil Denis Petrovič, ki se je z golom v 65.minuti še drugič vpisal med strelce ter povišal vodstvo “Modrih” iz Doba na 3:1.
Mreža gostov pa do konca tekme še ni obmirovala, saj jo je v 83.minuti ponovno zatresel Luka Gajič ter postavil končni rezultat srečanja 4:1.

Strelca dveh(2) golov smo po tekmi povprašali za mnenje in vprašanja o sami igri na minulih dveh prvenstvenih tekmah ter o stanju v slačilnici je naš odlični napadalec Denis Petrovič povedal sledeče :
” Dvig discipline na igrišču je prinesel pozitiven rezultat, ključna tekma je bila tekma v Krškem, kjer smo prenehali zapuščati svoje pozicije, to pa smo nadaljevali tudi sedaj proti Rogaški. Stanje v garderobi je odlično, med seboj se odlično razumemo in eden drugega podpiramo. Verjamem, da bomo s takim odnosom zmagovalni duh in rezultat nadaljevali še naprej”, je v zaključku kratkega pogovora za našo spletno stran dejal izjemni Denis Petrovič.
Dobljani so se z novo zmago in novimi tremi točkami po lestvici pomaknili navzgor za 1 mesto in sicer so s tekmo manj na trenutno 9.mestu, na nogometnem računi pa imajo 18.točk.
V prihodnjem krogu bodo naši nogometaši ponovno gostitelji, v Športni park Dob pri Domžalah pa prihaja letos “visokoleteči” NK Fužinar Ravne.

Čestitke “Modrim” iz Doba za visoko in zanesljivo zmago!

15.krog 2.SNL:
NK ROLTEK DOB : NK ROGAŠKA 4 : 1(2 : 1)FT
Šipek Kristijan (18′-11 m), Petrovič Denis(42′,65′), Gajič Luka(83′); Grošič Aleš(44′)
Sodniki: Perič Dragoslav (glavni sodnik), Kalan Miha (1. pomočnik), Jamnik Jure (2. pomočnik)
Delegat: Hafner Marko
Št. gledalcev: 150

Foto: Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob

Vsi za šampione iz Doba!

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi na klubski uradni spletni strani www.nkdob.si in na naši uradni Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Oglasno sporočilo