Po preobratu le do točke!

0
301

Po preobratu se je tekma 31. kroga z Bravom končala z remijem! Rumeni so v drugem polčasu zadeli preko Kovačevića in Barišića, srečanje je prvič začel 17-letni kadetski reprezentant Topalović.

“Videli smo nadzorovan prvi polčas, ki ga je pričakovano odločila prekinitev. Sledil je odgovor. Drugi del igre je dobrih 30 minut z naše strani potekal na polno in tako mlada ekipa težko rutinirano pripelje tekmo do konca. Mislim, da je bilo srečanje zanimivo za gledalce, bilo je malce drame. Žal mi je točk z vidika tekmovalnosti, a remi je glede na prikazano z obeh strani realen,” je tretji neodločen rezultat v nizu opisal Simon Rožman.

Če je tokrat manjkalo kar osem nogometašev (Vuk, Strajnar, Mutavčić, Perc, Nwankwo, Repas, Hasanbegović in Klemenčič) jih bo v naslednjem krogu še več. Četrti rumeni karton sta namreč prejela oba osrednja branilca – Đurić in Hodžić: “V Mariboru bo izjemno težko. Ostali smo še brez dveh, vendar tisti, ki bodo, verjamem, da lahko korektno oddelajo svojo nalogo. Po drugi strani je to priložnost za vse mlade, da doživijo ambient Ljudskega vrta. Pestro bo cel teden. Moramo se dobro pripraviti in upamo na najboljše.”

O debiju Topalovića v udarni zasedbi je Rožman dejal: “Super! Zadovoljen sem. Vsi izjemno mladi fantje, ki jim namenjamo priložnost so si to zaslužili preko treninga. Všeč mi je, da se niso ustrašili. Šlo je za zelo solidno predstavo, mislim pa, da imajo vsi kar nekaj rezerv. Letošnja sezona je dobra uvertura. Naučili smo se ogromno, zato verjamem, da bo fantom v prihodnje bistveno lažje,” je sklenil glavni trener.

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Sportida

Oglasno sporočilo