Pregled dogodkov Policijske uprave Ljubljana na domžalsko-kamniškem območju; 31.4.-2.5.2023

0
380

Vlomi:

V Mengšu je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 1.400 evrov.

V Trzinu je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil denar in nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 5.000 evrov.

Dogodek v bazenu na območju Policijske postaje Kamnik
31.4. 2023 nekaj po 17. uri smo bili obveščeni, da je v termah na območju Policijske postaje Kamnik na dno bazena potonil otrok. Po doslej znanih podatkih je ena izmed obiskovalk kopališča opazila mlajšo deklico na dnu bazena. Obiskovalka jo je takoj dvignila iz bazena in ji skupaj z ostalimi prisotnimi nudila prvo pomoč. Otrok je bil odpeljan z reševalnim vozilom v UKC Ljubljana, kjer je ostal na zdravljenju. Po doslej znanih podatkih življenje otroka ni ogroženo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem vseh okoliščin dogodka o katerih bodo obvestili pristojno
državno tožilstvo.

Prometne nesreče:

31.4. 2023 okoli 13. ure se je na ulici Šutna v Kamniku zgodila prometna nesreča, v kateri je bila samoudeležena kolesarka, ki je pri vožnji padla in se huje telesno poškodovala.
Njeno življenje ni ogroženo. Policistu še zbirajo obvestila o vseh okoliščinah dogodka.

Danes, 2.5. 2023 okoli 0.30 se je v Krašcah zgodila prometna nesreča, v kateri sta
bila udeležena voznika osebni vozil.
Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik v križišču odvzel prednost drugemu vozniku Pri tem se je udeleženi voznik lažje telesno poškodoval. V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri povzročitelju pokazal 0.82 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka in mu je bil odrejen strokovni pregled. Policisti nadaljujejo zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja nevarne vožnje. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Oglasno sporočilo