Domžale tretje na Koroškem

0
645

Na drugem karate pokalu Koroške, so številčno okrnjeni Domžalčani, zbrali dovolj točk za skupno uvrstitev na tretje mesto. Spomniti velja, da je bil lansko leto, prvi turnir Koroške, v rokah Domžal.

Korošci so se v Muti, 10. 6. 2023, izkazali z vzorno organizacijo drugega odprtega mednarodnega pokalnega turnirja SKIF Zveze Slovenije, na katerem so največ točk zbrali tekmovalci in tekmovalke Tromeje Kuzma in za pokal 2023  prepričljivo vodijo. Na drugo mesto so se povzpele Ruše in nato Domžale, ki sedaj za končni pokal 2023, zasedajo drugo mesto.

Val Kordež je za Domžale osvojil dvakrat drugo mesto kate; Benjamin Flisar Stanković, prvo mesto kate, četrto kumite; Leon Tshenolo Strauss, prvi kate in prvi kumite – borbe; Liam Letić, drugi kate, prvi kumite; Blaž Dragar, tretji kate mladinci in člani; David Markovič Ukmar, drugo mesto opp; Ajdin Bajramović, sedmo mesto kate; Boštjan Ukmar, dvakrat prvo mesto kate, člani B in st. člani B; Branka Strauss, kate tretje mesto, st. članice A in članice A, četrto mesto.

Jakob Šernek, drugo mesto kate mladinci in prvo mesto kumite – borbe.

Yakusoku drugo mesto. Ekipno kate člani prvo mesto.

Trenirajte z Gajo Mazvito Strauss, prva v katah in prva v kumiteju.

Pred vrati so počitnice, izleti, bogata ponudba prireditev in še kaj bi se našlo za kakovostno preživljanje predpoletnega časa. Tradicionalni trening v naravi v počastitev poletju, (Priklon poletju 2023), je bil tudi letos lepo obiskan. 9. 6. so bile travnate terase na Gorjuši, Jamarski Dom in gostišče, poln belih vadečih kimon. Odlična špargeljnova juha in palačinke s sladoledom, združijo tudi po vadbi.

Naslednji mednarodni pokalni turnir bo v Domžalah, 14. 10. 2023.

Zenmedia

 

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here