Osvojite fit način življenja

0
300

Kaj dejansko pomeni biti FIT, si verjetno vsak razlaga po svoje. Lahko pa bi rekli, da za večino FIT povezujejo tako z dobrim izgledom kot dobrim počutjem v svojem telesu.
Poletje je pred vrati in mnogi so ravno v tem obdobju najbolj nezadovoljni s svojo podobo v ogledalu. V teh trenutkih se najbolj zavemo, kako pomembna je skrb za svoje telo in počutje. V hitrem življenjskem tempu in dnevnem usklajevanju med vsemi obveznostmi in opravki, nam na koncu pogosto zmanjka časa, da poskrbimo zase.

Moje telo – moja prioriteta
Skrb zase pa bi dejansko morala biti naša prioriteta. Aktiven in zdrav način življenja bi morali začeti živeti vsak dan. Zakaj torej ne bi v svoje življenje vpeljali uravnoteženega načina prehranjevanja in malo več gibanja? Začnite s spremembami že danes in jih zavestno vnesite v vaš vsakdan. Že s preprostimi vajami lahko okrepite svoje telo in si izboljšate kvaliteto življenja.

Bodi SUPERfit
Če se sami ne znajdete ali svoje želje ne znate uskladiti z realnimi cilji, se lahko priključite programu BODIFIT, ki zajema celovito kineziološko obravnavo, strokovni pristop in persionaliziran vadbeni program ter prilagojen načrt prehrane.
Nov programom #BodiSUPERfit je odlično sestavljen, saj je za vas primeren, ne glede na to, ali želite izgubiti odvečne kilograme, preoblikovati telo ali izboljšati svojo fizično stanje. V programu prejmete še medicinsko testiranje telesne sestave, ki ga boste opravili pred začetkom programa in ko boste program zaključili. S tem se boste sami lahko prepričali, kako uspešni ste bili. S programom #BodiSUPERfit boste osvojili vse osnove za bolj kvalitetno aktivno življenje.

Ustvarite bolj zdravo različico sebe z novim BODIFIT programom #BodiSUPERfit – pokličite 040 800 364 za strokovni posvet s strokovnjakom ali obiščite BODIFIT center, ki ga najdete tudi v Mengšu in Kamniku.

BODIFIT

Oglasno sporočilo