Uspešno zaključena Poletna šola podjetništva z umetno inteligenco v Domžalah

0
373

Intenziven teden, poln navdiha, je predstavljal priložnost za 20 nadarjenih udeležencev, ki so raziskovali svet podjetništva v povezavi z umetno inteligenco.

Predavanja in delavnice sta vodila izjemna strokovnjaka na svojem področju, predavatelja mag. Enej Gradišek in Mellanie Grudniik. Njuno bogato znanje in izkušnje so udeležencem omogočili, da so se poglobili v najnovejše uporabne novosti na področju umetne inteligence ter spoznali najnovejše trende v podjetništvu.

Poletna šola je bila organizirana s strani Obrtne zbornice Domžale, ki je znana po svoji predanosti pri sledenju najnovejšim trendom in inovacijam na področju podjetništva. Zavzeto se trudimo ponujati praktično znanje in vzpostavljati povezave med obstoječimi in bodočimi podjetniki, ne le iz Domžal, temveč iz celotne Slovenije. Z veseljem smo sprejeli udeležence od Šentjurja do Tržiča, kar priča o uspešnosti našega prizadevanja za spodbujanje podjetniškega duha v širši regiji.

V petih intenzivnih dneh so udeleženci pridobivali dragocene veščine in znanja na področju umetne inteligence ter spoznavali strategije in izzive, s katerimi se soočajo podjetniki v današnjem dinamičnem svetu. Poleg tega so skozi sodelovalne delavnice in projekte pridobili izkušnje, ki jim bodo v prihodnosti pomagale razvijati in uresničevati lastne podjetniške ideje.

Ob zaključku Poletne šole podjetništva z umetno inteligenco se želimo zahvaliti vsem udeležencem za njihovo predanost, energijo in inovativnost, ki so jo prinašali v vsak dan programa. Prepričani smo, da so pridobljena znanja in veščine postala trdna podlaga za njihovo uspešno prihodnjo podjetniško pot.

Hvala tudi vsem drugim, še posebej pa predavateljema, ki so prispevali k uspehu Poletne šole. Njihov prispevek je bil ključnega pomena pri ustvarjanju spodbudnega in navdihujočega okolja za udeležence.

Obrtna zbornica Domžale se bo še naprej trudila slediti najnovejšim trendom in zagotavljati izobraževanja ter priložnosti za podjetništvo. Zavezani smo spodbujanju mladih podjetnikov, ki so pripravljeni prevzeti vodilno vlogo v prihodnosti.

Izjemno smo hvaležni Občini Domžale, ki je sofinancirala to dragoceno izobraževalno inovacijo. Njihova podpora je omogočila, da smo lahko zagotovili predavatelje in ustvarili stimulativno okolje za učenje in mreženje. Občina Domžale si zasluži pohvalo za svojo vizijo in podporo pri spodbujanju podjetništva med mladimi.

Obrtna zbornica Domžale

Oglasno sporočilo