Kronika Policijske postaje Kamnik (od 3.9. do 9.7.2023)

0
720

3.7.2023
ZLORABA NEGOTOVINSKEGA PLAČILNEGA SREDSTVA
Na policijsko postajo se je zglasil občan in policistom prijavil kaznivo dejanje zloraba negotovinskega plačilnega sredstva. Neznani storilec je namreč, v neznanem obdobju in na neznan način, prišel do podatkov njegovega osebnega računa ter na njegov račun opravil več transakcij in ga s tem dejanjem oškodoval. Policisti bodo storilca poskušali izslediti in kazensko ovaditi.

DRZNA TATVINA
Policisti smo bili obveščeni o drzni tatvini treh neznanih storilcev v naselju Košiše. Neznanec je tako oškodovanko zamotil s pogovorom, v tem času pa sta druga dva pregledala hišo in odtujila denar. Policisti glede okoliščin kaznivega dejanja nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

4.7.2023
ZASEG VOZILA
Policisti smo imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, za katerega je bilo ugotovljeno, da le tega vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi opisanega so policisti vozilo vozniku zasegli in ga s pogodbeno avto vleko odpeljali v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

GLASNA GLASBA
Policisti so na območju Suhadol obravnavali intervencijo na javnem kraju, zaradi glasne glasbe. Kršitelju je bilo izrečeno opozorilo po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

5.7.2023
NEPRAVILNO PARKIRANO VOZILO NA VELIKI PLANINI
Policisti so na podlagi obvestila o napačno parkiranem vozilu, ki ovira obnovo sedežnice na Veliki Planini, odšli na kraj in na parkirano vozilo izdali obvestilo o prekršku.

POVOŽENJE DIVJADI
Izven naselja Črna pri Kamniku je voznik osebnega vozila povozil divjad in poškodoval vozilo. Ker gre za prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, v kateri je udeleženec izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu mu je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

6.7.2023
KRŠITEV HIŠNEGA PRIPORA
S strani občanke smo bili obveščeni o kršitvi hišnega pripora obdolženca v naselju Moste. Na kraju je v razgovoru povedala, da je storilec kaznivega dejanja kršil hišni pripor. Napisan uradni zaznamek o zbranih obvestilih in obveščeno sodišče Okrožno sodišče v Ljubljani.

7.7.2023
SPOR MED DVEMA UDELEŽENCEMA V CESTNEM PROMETU
V naselju Snovik je prišlo do verbalnega in fizičnega spora med udeležencema v cestnem prometu, katera sta prišla v spor zaradi prehitevanja vozil. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo izvedli ustrezen ukrep.

8.7.2023
POŠKODOVANJE TOVORNIH VOZIL V NASOVČAH
Policisti so bili obveščeni o poškodovanju tuje stvari v naselju Nasovče. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec pristopil do tovornih vozil, ki so bila parkirana na makadamskem parkirišču pred naslovom in z neznanim ostrim predmetom poškodoval pet tovornih vozil v predelu kabine (nadgradnje) tovornega vozila. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

STRMOGLAVIL Z JADRALNIM PADALOM
Policisti smo bili obveščeni o nesreči padalca na območju Kamniške Bistrice. Z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da se je padalec z jadralnim padalom spustil iz vrha Velike Planine proti Kamniški Bistrici, kjer je na travniku skušal pristati, vendar je pri tem strmoglavil na tla in zadobil telesne poškodbe. V zvezi dogodka bodo policisti obvestili državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
Policisti so v Zagorici obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami, do katere je prišlo zaradi neupoštevanja prometne signalizacije prednost vozil iz nasprotne smeri pri kateri je voznik s prednjim levim delom vozila trčil v levi bok nasproti vozečega voznika. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

9.7.2023
SPOR ZARADI POSTAVITVE BAZENA
V naselju Lukovica je prišlo do verbalnega in fizičnega obračuna med očetom in hčerko zaradi postavitve bazena na naslovu. Po vseh zbranih obvestilih je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here