Karateist Jakob Šernek osemkrat zlat – Karate-Do klub Atom Domžale

0
536

Na odprtem Kyu turnirju, (šolskih karate pasov), se je z osmimi zlatimi odličji izkazal perspektivni mladinec Jakob Šernek, ki vadi v znamenitem domžalskem karate-do klubu Atom. Prepričljivo je zmagal prav vseh disciplinah v katerih je tekmoval. Dvakrat posamezno kate, dvakrat posamezno kumite–proste borbe, dvakrat ekipno kate in dvakrat kumite teh. discipline.

Mednarodni Kyu turnir, šolskih karate pasov, v Vuzenici, 11. 11. 2023, je postregel s prepričljivo skupno zmago domačinov, SKIF Slo. KK Gortina Muta. Skupno drugi so bili športniki Tromeje Kuzme, tretji Rušani.

Sedem zastopnikov Domžal, je v svojih kategorijah, tako posamezno kot ekipno, po večini slavila zmago. Nekateri so glede na leta lahko nastopali v dveh kategorijah. Tako posamezno kot ekipno so dosegli odličen uspeh.

Dorian Naneh, dvakrat zlat v katah; Maša Planovšek, tretja kate; Mark Planovšek, dvakrat zlato kate; Leon Strauss Tlhaolang, prvi v katah in kumiteju, zlata ekipno kate; Liam Letić drugo mesto kate, dvakrat prvo mesto ekipno kate v dveh kategorijah in prvo mesto Jiyu ippon kumite; Blaž Dragar, drugi v katah in prosti borbi – kumite, prvo mesto ekipno kate, in prvo mesto v Jiyu ippon kumite.

Zenmedia

 

 

Oglasno sporočilo