Kronika Policijske postaje Kamnik (od 27.11. do 3.12.2023)

0
764

27.11.2023
PROMETNA NESREČA
V naselju Stranje se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

POSKUS VLOMA V VOZILO
Policisti so bili obveščeni o poskusu vloma v vozilo, ki je bilo parkirano v Komendi na parkirišču. Neznani storilec je s primernim orodjem na vzvod poskušal odpreti sovoznikova in voznikova vrata, vendar mu to ni uspelo in je od dejanja odstopil in povzročil materialno škodo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ustrezno ukrepajo.

GOLJUFIJA PRI PRODAJI TELEFONA
Na policijsko postajo se je zglasil občan in prijavil goljufijo. Ugotovljeno, da je občan na socialnem omrežju Facebook v skupini Market platz prodajal mobilni telefon. V Ljubljani sta se dobila s kupcem, kjer mu je za telefon izročil 7 bankovcev po 200 eur, za katere je kasneje ugotovil, da so ponarejeni. Bankovci so bili poslani v ekspertizo na NFL. Sledi odstop kaznivega dejanja na pristojno policijsko na pristojno policijsko postajo.

28.11.2023
PROMETNA NESREČA
Na Veliki Planini se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri je udeleženec izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

POVOŽENJE DIVJADI
V naselju Laze v Tuhinju je voznica osebnega vozila povozila divjad in poškodovala vozilo. Ker gre za prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, v kateri je udeleženka izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu ji je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

PROMETNA NESREČA
Policisti so na Kamniški obvoznici obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji voznice, ki je trčila v vozilo pred njo. Povzročiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

29.11.2023
NAMERNO POŠKODOVANJE VOZILA
Policisti so bili obveščeni o poškodovanju tuje stvari. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec z neznanim predmetom poškodoval lak na osebnem vozilu. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in zoper storilca sledi kazenska ovadba na tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
Policisti so v Komendi na Zajčevi ulici obravnavali prometno nesrečo s pobegom in sicer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v ograjo in betonsko škarpo in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in v kolikor bo voznik izsleden, bo poplačan s plačilnim nalogom po zakonu v cestnem prometu.

30.11.2023
PROMETNA NESREČA
Policisti so na območju Domžal, obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

NUDENA ASISTENCA ZDRAVSTVENEMU OSEBJU
Policisti so na zaprosilo Nujne medicinske pomoči odšli v pomoč v Podgorje, kjer je bila prisilna hospitalizacija občanke, katera ima bipolarno motnjo. Po temeljitem razgovoru s policistko je občanka prostovoljno privolila v hospitalizacijo, prav tako pa sta policista nudila asistenco pri prevozu na zdravljenje v Psihiatrično kliniko Begunje.

1.12.2023
PONAREJEN BANKOVEC
Policisti smo bili s strani banke obveščeni o ponarejenem bankovcu in sicer je bil opravljen polog denarja s strani fizične osebe. Zaposlena pa je zaradi suma, da je bankovec za 50 eurov ponarejen izločila. Bankovec je bil zasežen in poslan v ekspertizo, po kateri sledi kazenska ovadba.

NAJDEN DENAR NA BANKOMATU
Občanka je pri trgovini Tuš v Srednji Vasi na bankomatu našla denar. Napisan zapisnik o najdenih stvareh, občan/ka, ki je pozabil denar v reži bankomata se lahko zglasi na policijski postaji in denar proti dokazilu prevzame.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Policisti so v Komendi obravnavali prometno nesrečo s pobegom, do katere je prišlo zaradi vožnje po nasprotnem voznem pasu voznika, s katerim sta oplazila z ogledali. Voznik je s kraja odpeljal, ne da bi oškodovanki nudil svoje podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in v kolikor bo voznik izsleden, bo poplačan s plačilnim nalogom po zakonu v cestnem prometu.

2.12.2023
NEPRIMERNO VEDENJE OBČANKE
Policisti so obravnavali intervencijo, kjer se je kršiteljica zglasila na naslov in verbalno napadla, žalila in pozivala k pretepu prijaviteljico, nato pa se spravila in dražila še njenega psa. Po vseh zbranih obvestilih, bo vročekrvnežu izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

PROMETNA NESREČA
Policisti so na Perovem obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika z vozilom voznika, ki je nato zapeljal na travnato površino in trčil v prometni znak in ga poškodoval. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

3.12.2023
POSKUS VLOMA V HIŠO
Policisti so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec z neznanim predmetom, skozi okno vstopil v stanovanjsko hišo iz katere pa ni ničesar odtujil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadbo zoper storilko na pristojno državno tožilstvo.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here