Trial državno prvenstvo Slovenije

0
1840

Ljubitelji bencinskih hlapov v zadnjem času tudi električnih motorjev so tokrat prišli na svoja račun, saj je v Lukovici v soboto in nedeljo potekalo državno prvenstvo v trialu.


Na prostoru pri Avtomehaniki Kveder v Lukovici so se  za točke državnega prvenstva v trialu pomerili vozniki različnih razredih. Žal zaradi že znanih razlogov na tokratnem tekmovanju ni bilo številnih gostujočih tekmovalcev in tekmovalk, ki samo tekmovanje naredijo še bolj privlačno.  Da vse le ni bilo enostavno, je poskrbelo vreme, ki je dodobra razmočilo progo in tekmovalcem in tekmovalkam povzročalo ogromno preglavic. Ko se bomo počasi vrnili v ustaljene tirnice bodo na vrsto prišli še obiskovalci in takrat bo vse kot mora biti.

In kako je bilo tokrat? V soboto so prva mesta osvojili Severin Sajevec pred Matejem Kermavnerjem in Klemenom Setnikarjem. V kategoriji DP mladinci je prvo mesto pripadlo Maksu Dežnaku, drugi je bil Jernej Žvan. Pri ženskah je prvo mesto na  DP osvojila Lucija Sajevic pred Barbaro Dežnak. In v najmlajši skupini DP kategorije otroci je zmagal Lovro Setnikar pred Galom Črnkovičem in Davidom Pevcem.

V nedeljo 6. junija so moški obdržali mesta tudi pri mladincih in ženskih kategorijah in ni bilo sprememb, le pri otrocih sta mesti zamenjala Gal Črnkovič je bil tokrat boljši od Lovra Setnikarja. Tretje mesto je pripadlo Davidu Pevcu.

AMD Lukovica bo tekmovanje v trialu  ponovno pripravil v avgustu na Vranskem.

djd

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here