Judo klub Ippon Kamnik zablestel na Pokalu Murske Sobote: Dvojna zmaga in osvojena pokala

0
147

V soboto, 16.3.2024, je bil za Judo klub Ippon Kamnik izjemno ponosen in nepozaben dan. Na uradnem judo tekmovanju, Pokalu Murske Sobote, so tekmovalci in tekmovalke v kategorijah starejših dečkov in deklic u14 ter mlajših kadetov in kadetinj u16 dosegli izjemne rezultate, osvojili odlično ekipno 2. mesto in se domov vrnili z dvema bleščečima pokaloma.

Ekipa Judo kluba Ippon Kamnik je navdušila s svojimi izjemnimi nastopi. Med številnimi vrhunskimi tekmovalci so se posebej izkazali Stepan Kholodov, Zakhar Kholodov, Aleks Kolenko in Nastja Drakšič Koštomaj, ki so si prislužili prva mesta v svojih kategorijah ter zasluženo zavzeli najvišje stopničke zmagovalnega odra.

Vendar pa ni šlo samo za posamične uspehe, temveč tudi za odlično ekipno povezanost in sodelovanje, kar se je izkazalo v osvojenem 2. mestu med kar 35 tekmovalnimi klubi. Leon Adrović, Pavle Ilić, Jošt Arbajter, Teo Bizjak, Alex Malgaj in vsi ostali člani ekipe so s svojimi borbenimi nastopi in vztrajnostjo pripomogli k temu izjemnemu dosežku.

“Tekmovanje je bilo resnično izjemno. Veseli nas, da smo lahko pokazali svoje najboljše, in to ne le posamično, temveč tudi kot ekipa. Zmagi v svojih kategorijah in osvojena pokala sta le pika na i našemu trdemu delu in predanosti,” je povedal trener ekipe, ponosen na svoje varovance.

Njihov trud in predanost pa nista ostala neopažena. Navdušeni gledalci so napolnili dvorano v Murski Soboti, kjer so lahko spremljali vrhunske borbe in vznemirljive dvoboje.

Rezultati:
Stepan Kholodov u16 – 1. Mesto
Zakhar Kholodov u14 – 1. Mesto
Aleks Kolenko u14 – 1. Mesto
Nastja Drakšič Koštomaj u16 – 1. Mesto
Leon Adrović u16 – 2. Mesto
Pavle Ilić u16 – 2. Mesto
Jošt Arbajter u16 – 3. Mesto
Teo Bizjak u16 – 3. Mesto
Alex Malgaj u14 – 3. Mesto
Rok Ravnikar u16 – 5. Mesto
Svit Starovasnik u14 – 7. Mesto
Martin Zupančič u16 – 9. Mesto
Tim Pavlič u16 – 9. Mesto

Katarina Kumer

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here