Vrhunski dosežki Judo in Ju-jitsu kluba Komenda na Državnem prvenstvu v Jiu-Jitsu (Ne-waza)

0
249

V soboto, 20. aprila 2024, je bila Športna dvorana Litija prizorišče izjemnega tekmovanja, kjer so tudi tekmovalci Judo in Ju-jitsu kluba Komenda pokazali svoj talent in vztrajnost na Državnem Prvenstvu v Jiu-Jitsu Ne-waza. S svojim izjemnim nastopom so osvojili kar deset kolajn. Tekmovalci so se pomerili v različnih starostnih kategorijah, pri čemer so nekateri navdušili tudi v starejših kategorijah. Kljub napornemu dnevu so se borili s srcem in dušo, kar se je odrazilo v njihovih odličnih uvrstitvah. Državno prvenstvo je prineslo kar dve državni prvakinji in štiri državne podprvake, ki so s svojimi izjemnimi dosežki osvojili srca gledalcev.

V kategoriji U18 je naslov državne prvakinje osvojila NASTJA DRAKŠIČ KOŠTOMAJ, v kategoriji U21 pa AJDA SVETLIN. obe sta se odlično borili. V kategoriji U16 do 48kg so za Društvo borilnih veščin Komenda zablesteli Stepan Kholodov, ki si je prislužil drugo mesto, medtem ko sta Jošt Arbajter in Rok Ravnikar zasedla tretje mesto. Prav tako je bil v kategoriji do 69kg tretji tudi Leon Adrović.

Nastja, ki je poleg naslova državne prvakinje osvojila tudi 2. mesto v kategoriji U16 je zares imela odličen tekmovalni dan. Prav tako sta v dveh starostnih kategorijah nastopila tudi Leon Adrović, ki je bil v U18 drugi in Karim Veinhandl, ki je v kategoriji U18 osvojil 2. mesto, v kategoriji U16 oa je bil peti.

Zahvala gre tudi organizatorjem, Martinu Krpanu iz Litije, ki so poskrbeli za nemoteno izvedbo tekmovanja.

Čestitke vsem tekmovalcem za izjemne dosežke in pokazano vztrajnost! Judo in Ju-jitsu klub Komenda se lahko upravičeno ponosi s svojimi šampioni in skupnim drugim mestom na tekmovanju. Ta izjemen dosežek pa je le potrditev trdega dela in predanosti, ki ju klub izkazuje že vrsto let.

REZULTATI:

Ajda Svetlin U21 – 1. mesto, naslov državne prvakinje
Nastja Drakšič Koštomaj U18 – 1. mesto, naslov državne prvakinje
Stepan Kholodov U16 – 2. mesto
Nastja Drakšič Koštomaj U16 – 2. mesto
Karim Veinhandl U18 – 2. mesto
Leon Adrović U18 – 2. mesto
Jošt Arbajter U16 – 3. mesto
Rok Ravnikar U16 – 3. mesto
Leon Adrović U16 – 3. mesto
Pavle Ilić U16 – 5. mesto
Karim Veinhandl U16 – 5. mesto
Martin Zupančič U16 – 5. mesto

Katarina Kumer


Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here