20. obletnice delovanja Kluba borilnih veščin Domžale

0
217

V Dvorani Kulturnega Društva Jožef Virk Dob se je v sredo, 22. maja, odvijala obeležitev 20. obletnice delovanja Kluba borilnih veščin Domžale.
Dogodek je pritegnil številne mlade člane, njihove sorodnike in ugledne goste. Med pomembnimi prisotnimi so bili podžupan Občine Domžale Borut Ernestl, podpredsednica Krajevne skupnosti Dob Nataša Dovič Krašovec, predsednik Kickboxing zveze Slovenije Vladimir Sitar, predsednik Kluba borilnih veščin Ptuj Edvard Štegar, predstavnik Težko Atletskega Kluba Domžale Ivan Peterca, karate mojster Darko Flis, predsednica Športno Atletskega društva Mavrica Mojca Grojzdek, boksarski sodnik Lado Arčon, predsednik Kulturnega društva Jožef Virk Dob Mihael Starbek, profesor športne vzgoje Dragan Mišković in drugi.Prireditev je vodil športni novinar Gašper Bolhar, ki je na spontan in povezovalen način obeležil obletnico kluba. Sodeloval je tudi predsednik Kluba borilnih veščin Domžale Marjan Bolhar, ki je prejel številne pohvale. Mladi člani kluba so navdušili s predstavitvijo tehničnih veščin borilnih športov.

Za dodatno dobro razpoloženje je poskrbel slavni Franci Kek, ki je s svojim nastopom prikazal, kako premagati samega sebe. V zaključku prireditve so bila podeljena priznanja najbolj zaslužnim članom kluba. Klub borilnih veščin Domžale je od predsednika Kickboxing zveze Slovenije Vladimirja Sitarja prejel plaketo za uspešno delo.

Prireditev je bila odlična predstavitev dejavnosti kluba ob njihovi 20. obletnici, ki je bila označena z navdušenjem in upanjem, da bo ta zagnanost kljubovala tudi v prihodnje.

Foto: Gašper Bolhar, Tilen Zajc, Klub borilnih veščin Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here