Kronika na območju policijske postaje Kamnik (30.11.- 6.12.2015)

0
3184
Vir: Policijska postaja Kamnik; 8.december 2015

30. november 2015
Policisti Policijske postaje Kamnik so obravnavali vlom v stanovanje na območju Kamnika. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je zaenkrat še neznani storilec v dopoldanskem času z lomljenjem cilindričnega vložka ključavnice vhodnih vrat prišel v notranjost stanovanja iz katerega je odtujil zlatnino. Nastala je materialna škoda za približno 800 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

1. december 2015
Na policijsko postajo se je zglasil občan in prijavil zlorabo bančne kartice. Policist je v razgovoru ugotovil, da je neznani storilec pridobil prepoznavo bančne kartice ABANKE VIPA d.d. na oškodovančevo ime, preko plačila na celotnem medmrežju in takšno kartico uporabil ter si pridobil protipravno premoženjsko korist v višini 280 evrov za plačilo Poker Stars. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

2. december 2015
Na Policijsko postajo Kamnik se je zglasila oškodovanka in prijavila tatvino denarnice v knjižnici Kamnik. Policist je ugotovil, da je neznanec tega dne med 9. in 15. uro iz čitalnice knjižnice Kamnik iz ženske torbice odtujil denarnico z dokumenti, 30 evrov in več kartic ugodnosti. S tem dejanjem je povzročil za približno 200 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo

3. december 2015
Policisti Policijske postaje Kamnik so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo na območje Sel pri Kamniku. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec na vzvod skozi pomična vrata terase vlomil v stanovanjsko hišo, nato pa iz notranjosti odtujil motorno žago Husqvarna in zlatnino. Nastala je materialna škoda za približno 200 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Na Policijsko postajo Kamnik se je zglasil oškodovanec in prijavil tatvino jakne in avtomobilskega ključa. Policisti so ugotovili, da je neznanec v času med rekreacijo iz garderobnega prostora v Osnovni šoli Šmartno v Tuhinju odtujil športno jakno, v kateri je imel oškodovanec tudi zagonski ključ vozila. Nastala materialna škoda v višini 140 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

4. december 2015
Patrulja Policijske postaje Kamnik je na relaciji Zlato polje-Pšajnovica, približno 200 metrov pred naseljem Pšajnovica, obravnavala prometno nesrečo, kjer je voznik zapeljal izven vozišča na travnik, s kraja pa je bil odpeljan s strani prijateljev. Nastala je materialna škoda za približno 500 evrov. Sledi zbiranje obvestil in plačilni nalog po ZPRCP.

5. december 2015
Patrulja Policijske postaje Kamnik je bila poslana na Groharjevo ulico, saj je občan prijavil, da ga je znana oseba udarila v obraz. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je kršitelj oškodovanca, na parkirišču med stanovanjskimi bloki, z roko udaril v predel obraza in ga pri tem telesno poškodoval. Oškodovanec je sam iskal zdravniško pomoč v Zdravstvenem domu dr. Julija Polca Kamnik. Sledi zbiranje obvestil in glede na kvalifikacijo poškodbe tudi ustrezen ukrep.

6. december 2015
Patrulja Policijske postaje Kamnik obravnavala prometno nesrečo v Tunjicah. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik izstopil iz vozila in ni storil vse potrebno, da se njegovo vozilo ne bi moglo samo premakniti, nakar se je vozilo vzvratno odpeljalo in se zaletelo v steno stanovanjske hiše v Tunjicah. Pri tem je nastala materialna škoda za približno 7.000 evrov. Sledi plačilni nalog po ZPRCP.

Policisti Policijske postaje Kamnik so obravnavali vlom v župnjišče na Vranji peči. Na kraju so ugotovili, da so neznanci preko noči vlomili v župnjišče, vstopili v prostor, kjer je spal župnik, pregledali prostore, župnika pa zaprli v kopalnico. Iz pisarne so odtujili 100 evrov ter s kraja odšli neznano kam. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Oglasno sporočilo