Zakaj se splača za svojo banko izbrati Hranilnico LON

0
5002
Vir: Domžalsko-kamniške NOV!CE 26.januar 2013

Bančništvo na Ljubezniv oseben način sedaj tudi v Domžalah
Hranilnica LON – ena redkih bančnih hiš v Sloveniji, ki tudi v teh zapletenih časih posluje z dobičkom, je 22. januarja v centru Domžal (na Ljubljanski 81) odprla že svojo 12. poslovno enoto.

O Hranilnici LON, ki je lani praznovala že 20 let uspešnega poslovanja, o njihovi ponudbi in o tem, zakaj izbrati prav LON za svojo banko smo se pogovarjali z Dejanom Krambergerjem, vodjem nove poslovne enote v Domžalah.

 V Domžalah ste odprli že svojo 12. enoto …
Tako je. V Domžalah smo odprli že našo 12. poslovno enoto, ki se razteza na 160 m2 funkcionalno urejene površine in bo strankam omogočala urejanje bančnih storitev na najvišjem nivoju. Uprava in ena večjih poslovnih enot se nahajajo v Kranju, ostale poslovne enote pa so še v Ljubljani, Grosupljem, Brežicah, Novem Mestu, Velenju, Mariboru, Celju, Postojni, Novi Gorici in v Škofji Loki.

Kako da ste za odprtje nove enote izbrali prav Domžale?

Sama odločitev kdaj in kje odpreti novo poslovno enoto, vedno zahteva tehten premislek.
Uprava Hranilnice je na osnovi ocene tržišča, možnosti zbiranja sredstev, varčevalnih navad ljudi, razvitosti podjetništva in obrti, ocene sedanjega stanja ter možnostih razvoja v širši regiji, kjer je podjetnost posameznikov zelo velika, našla prav Domžale kot mesto, ki ustreza dolgoročni politiki hranilnice. Ta je usmerjena v nadaljnjo rast in širjenje poslovanja, tako po obsegu kot teritorialno.
Domžale so pravo urbano, kulturno, športno in gospodarsko središče in tudi to nas je prepričalo, da svojo novo, 12. poslovno enoto odpremo prav tu.

Katere so vaše glavne prednosti pred ostalimi bankami v naši regiji?

Naša glavna prednost se skriva že v našem imenu LON – Ljubezniv Oseben Način. Našim strankam vedno nudimo kvalitetne storitve, podprte s prijaznostjo in strokovno podkovanostjo naših zaposlenih. Nismo obremenjeni z dolgovi iz preteklosti ampak imamo zdrave temelje na katerih lahko gradimo.
Nudimo celotno paleto bančnih storitev tako fizičnim kot pravnim osebam, ugodne kredite in depozite. Nudimo pa tudi različne oblike varčevanj z obrestnimi merami vse do 5,00%, za otroke do 15. leta pa smo pripravili Lonijevo varčevanje, z višjimi obrestnimi merami in različnimi darili.
Našo  konkurenčnost dokazujejo tudi številne raziskave Banke Slovenije in medijev iz področja financ, kjer se redno uvrščamo v sam vrh najugodnejših ponudnic bančnih storitev za fizične osebe, podjetnike in podjetja.

Torej ponujate vse bančne storitve, kot ostale banke?

Tako je. Občani in podjetniki lahko pri nas opravijo vse bančne storitve.
Nudimo ugodno poslovanje z osebnimi in poslovnimi računi, enega ugodnejših plačil položnic (0,79 EUR), upravljanje plačilnega prometa, različne kredite in varčevanja ter elektronsko bančništvo eLON.
Tudi pravnim osebam nudimo celoten bančni servis – od vodenja poslovnih in fiduciarnih računov, do elektronskega bančništva, kreditiranja, izdaje garancij, odkupa terjatev,…
Zanje smo pripravili številne pakete ugodnosti, s katerimi lahko izdatno prihranijo pri svojem bančnem poslovanju.
Čeprav smo hranilnica, poslujemo tako kot ostale banke. Hranilnica LON ima licenco Banke Slovenije in je vključena v jamstveno shemo, kar pomeni, da so prihranki varčevalcev vedno popolnoma varni, saj zanje jamči celoten slovenski bančni sektor.

Rast poslovanja beležite tudi na področju kreditov in depozitov …

Res je. Kot sem že omenil, nudimo odlične depozite in ugodne kredite tako za fizične kot pravne osebe. Zbrani depoziti in hranilne vloge občanov so namreč najkakovostnejši vir financiranja vsake finančne inštitucije. V Hranilnici LON znamo to ceniti in v zameno nudimo stimulativne obrestne mere kar do 5%, ob zajamčeni varnosti.
Poleg tega pa nudimo različne kredite (stanovanjske, potrošniške, avtomobilske, ekološke, podjetniške,…), ki jih vedno skušamo prilagajati željam in potrebam posameznika oz. podjetja ter skupaj poiščemo optimalno rešitev.
Kakšni pa so načrti in vizija Hranilnice LON d.d. v prihodnje v naši regiji?

S svojo prisotnostjo želimo občanom, obrtnikom in podjetnikom iz Domžal in okolice omogočiti sproščeno, ugodno ter uspešno bančno poslovanje. Z njimi želimo zgraditi dolgoročne partnerske odnose in posledično prispevati k razvoju celotne regije.
Želimo biti bančna enota, ki jo bodo ljudje sprejeli z zaupanjem. Zato bo za poslovanje skrbela ekipa visoko usposobljenih bančnih uslužbencev z bogatimi izkušnjami. Pomagali vam bomo, da boste privarčevali pri svojih bančnih storitvah, oplemenitili svoja finančna sredstva ali pa si s pomočjo najugodnejšega kredita uresničili svoje želje. Na Ljubezniv Oseben Način.

Foto:
Dejan Kramberger, vodja PE:
»Naraščajoče število zadovoljnih komitentov dokazuje, da se Hranilnico LON preprosto splača imeti za svojo banko!«

Oglasno sporočilo