Člani zmagali še osmič zapored

0
1359

Včeraj, 13.5.2018 je v Športnem parku Radomlje potekalo srečanje 28. kroga 2. slovenske nogometne lige. Na sporedu je bil tako imenovani El vasico, saj je v goste prišla ekipa nogometnega kluba Dob. Po porazu v jesenskem delu, so bili rumeni bojevniki tokrat odločeni, da dokažejo, da so boljša ekipa. To jim je tudi uspelo, saj so na srečanju prevladovali v prav vseh elementih igre ter s fantastično predstavo s 3:0 premagali nasprotnike. V prvem polčasu sta mrežo Dobljanov zatresla Gal Primc in Anel Hajrić, delo pa je v drugem polčasu dokončal mladi Sandi Nuhanović.
Nermin Bašić je od prve minute v igro poslal Adama, Halilovića, Jazbeca, Ivanova, Dautovića, Jakovljevića, Trdina, Cerarja, Primca, Kondića in Hajrića. Rumeni bojevniki so že od prve minute prevzeli pobudo ter s hitro igro in veliko posestjo žoge prevladovali na terenu. Kmalu so si preko Cerarja in Hajrića ustvarili tudi prve priložnosti, ki pa so žal ostale neizkoriščene. Izid pa se je spremenil v 36. minuti, ko je po lepem prodoru Halilovića gostujočo mrežo zatresel Gal Primc in popeljal rumene bojevnike v vodstvo. Naši fantje so še naprej ustvarjali pritisk na vrata ter v 44. minuti zadeli še enkrat. Iz najstrožje kazni je bil natančen Anel Hajrić, ki je tako postavil končni izid prvega polčasa. Tudi v drugem delu so naši fantje nadaljevali z napadalno igro ter si posledično ustvarili celo kopico lepih priložnosti. Bašić je postopoma v igro poslal tudi tri naše mlade fante. Vstopili so Gomara, Brolih in Nuhanović, ki se je tudi podpisal pod tretji zadetek in tako postavil končnih 3:0.

Ob tem velja izpostaviti odlično vzdušje na tekmi, ki so ga pripravili vsi gledalci, na čelu z našo navijaško skupino – Mlinarji. Rumeni bojevniki so tako slavili še na osmi zaporedni tekmi, neporaženi pa so že na zadnjih devetih srečanjih. Priložnost za novo zmago bo že prihodnjo soboto, ko se odpravljajo v goste k nogometnemu klubu Bravo. Na prihajajočem srečanju jim želimo obilo športne sreče.
HOČEMO, ZMOREMO, SMO

Oglasno sporočilo