Kamniški turistični delavci v podporo Urški Kolar

0
3799
Vir: Kamničan.si; 26.junij 2013

Kamnik (25. 6. 2013) – Napetost v pričakovanju razpleta jutrišnjega glasovanja, ko bodo svetnice in svetniki na seji občinskega sveta glasovali o podpori ali nepodpori k imenovanju gospe Urške Kolar za direktorico Zavoda za turizem in šport se stopnjuje.

Potem, ko je po sredini predstavitvi njenega dela kamniška politika ostala razdeljena na dva pola, pa so očitno iniciativo prevzeli nekateri kamniški turistični delavci, ki so občinskim svetnikom po elektronski pošti poslali posebno pismo, v katerem jih pozivajo, da na glasovanju podprejo Kolarjevo za direktorico.

V dopisu je 10 vidnih turističnih delavcev – gostincev iz naše občine napisalo naslednji dopis, ki ga je v imenu vseh na občinsko upravo, svetnike in svetnice ter predstavnike nekaterih medijev naslovil gospod Janez Uršič iz Družinske gostilne Pri planinskem orlu:

»Občinski svet Občine Kamnik

Spoštovani svetniki in svetnice,

glede na to, da je na dnevnem redu junijske seje Sveta Občine Kamnik tudi predlog imenovanja direktorice Zavoda za turizem in šport v Občini Kamnik, bi vam radi posredovali svoje mnenje, ki bi vam morda utegnilo biti v pomoč pri vašem odločanju.

Podpisani gostinsko-turistični delavci podpiramo imenovanje Urške Kolar za direktorico Zavoda za turizem in šport, saj menimo, da je v času, odkar opravlja nalogo vršilke dolžnosti direktorice, uspela v delovanje Zavoda za turizem in šport vnesti prepotrebno svežino in kreativnost, hkrati pa z izvedbo nekaterih že izvedenih, uspešnih, predvsem pa medijsko odmevnih projektov dokazala, da je moč, z dobrimi idejami, zagnanostjo in premišljenim strokovnim delom, doseči konkretne premike tudi na področju turizma v Občini Kamnik, o čemer se je v preteklih desetletjih, žal, povečini zgolj govorilo.

Pod vodstvom Urške Kolar je TIC, oz. Zavod za turizem in šport vendarle začel konkretno opravljati svojo temeljno nalogo povezovalca, organizatorja in promotorja kamniške turistične ponudbe, zato si želimo, da se delo na ta način nadaljuje tudi v prihodnje.

Iz dosedanjega dela in že izvedenih projektov je razvidno, da Urški Kolar znanja, volje in strokovnosti zagotovo ne manjka, zato iskreno upamo, da boste svetniki znali preseči tudi morebitna politična nesoglasja in s podporo imenovanju Urške Kolar za direktorico Zavoda za turizem in šport omogočili, da se dobro zastavljeno delo takoj in nemoteno nadaljuje.

Lep pozdrav!

Janez Uršič, Družinska gostilna Pri planinskem orlu
Primož Repnik – Gostilna Repnik
Vesna Resnik, Hostel Pod skalo
Tomaž Vrtačič, Slaščičarna Čarobni vrtiček
Ivan Hribar, Terme Snovik, direktor
Karmen Kajba, Terme Snovik, izvršna direktorica
Antonijo Mrdeša, Konoba Mali grad
Sebastjan Kraševec – Gostilna Majolka
Anamarija Kraševec – Galerija Majolka
Marija Lanišek Pirc – Gostilna Mili Vrh«

Kandidatka za direktorico ZTŠ Kamnik Urška Kolar na sredini predstavitvi svojega dela in vizije razvoja turizma pred občinskimi svetnki.

Več na: Kamničan.si

Oglasno sporočilo