Kongres LTD

0
4825
Vir: LTD, Lista Tonija Dragarja; 2.julij 2014

LTD, Lista Tonija Dragarja, se je ustanovila pred natanko štirimi leti, z namenom, da se umakne od vsakodnevnih, vseslovenskih političnih trenj ter stopi na samostojno pot, ki bi svojo energijo usmerila zgolj in samo proti enemu cilju: pomagati občankam in občanom občine Domžale.

Konec junija so se člani liste LTD ponovno zbrali na Kongresu LTD, katerega namen je bila izvolitev novega vodstva liste, pregled programa za naslednja štiri leta in potrditev liste kandidatov za prihajajoče volitve. »Izteka se štiri letni mandat uspešnega delovanja naše liste, s katerim smo dokazali, da je mogoče uresničiti večino zadanih projektov. Pred nami je novo volilno obdobje, v katerem bomo morali ponovno zavihati rokave in se po naših najboljših močeh pripraviti na jesenske volitve, ki bodo izvedene 5. oktobra letošnjega leta. Upam in pričakujem, da ste pripravljeni na ponoven izziv, ki nam ga predstavljajo lokalne volitve,« je svoje člane nagovoril Toni Dragar, predsednik LTD in župan Občine Domžale.

Predsednik liste LTD – Toni Dragar – Lista za vse generacije je ponovno postal Toni Dragar, njen sekretar Jože Korošec, člani predsedstva pa postali Andreja Pogačnik Jarc, Renata Kosec in Stane Kovač. (Naslovna fotografija)

Svetniška skupina LTD (od leve prosti desni): Toni Dragar, Marjeta Kristan, Stane Kovač, Damjana Korošec, Maksimiljan Karba, Andreja Pogačnik Jarc, Kamal Izidor Shaker, Jože Korošec

LTD, lista za vse generacije in kraje v letošnjem letu svoje volivce nagovarja s svojimi izkušnjami, predanostjo in odgovornostjo. Člani so tako v nagovorih, kot tudi kasneje med druženjem, poudarjali predvsem svojo politično samostojnost, ki liste nikoli ne nagovarja k dejanjem, ki bi se ji ne zdela smiselna, temveč listi pušča odprte roke pri izbiri svojega programa in dejanskega dela.

Jože Korošec
Sekretar

Oglasno sporočilo