Praznična obdarovanja učencev na Osnovni šoli Roje

0
4703
Vir: Osnovna šola Roje 21.december 2015

V začetku decembra je v zbornici naše šole potekalo prijetno dobrodelno obarvano srečanje predstavnikov Rotary kluba Domžale in naših učencev. Rotary klub Domžale nam je namreč v predprazničnem času namenil donacijo učnega in ustvarjalnega materiala.

Goste smo pričakali v prazničnem ambientu in se jim predstavili z dvema glasbenima točkama: mladinski pevski zbor jim je poslal sporočilo pesmi Malo miru, skupina instrumentalistov pa jim je zaželela lepe prihajajoče praznike. Po nastopu so predstavniki šolske skupnosti prejeli darilo, našim gostom pa so se iskreno zahvalili ter jim izročili simbolična darilca, izdelke naših učencev. Sledilo je odpiranje darila in raziskovanje vsebine velikega paketa, ki je pritegnil pozornost vseh prisotnih. Učenci so našli obilo učnih in ustvarjalnih materialov ter pripomočkov za oblikovanje, ki jih bodo s pridom uporabljali tako pri likovnem pouku kot dnevno pri pouku v posameznih razredih. V predprazničnem vzdušju pa smo imeli na osnovni šoli Roje še en obisk.

V torek, 8.12.15, so nas namreč obiskale predstavnice kluba Soroptimistk. Člani mladinskega pevskega zbora in skupine instrumentalistov so gostje pozdravili s pesmijo in prazničnim voščilom. Tudi letos so nas gospe razveselile s sladkimi in uporabnimi darili – s toplimi nogavicami za zimske vragolije, sadnimi rezinami in sokovi ter sladkimi mandarinami. Predstavniki razredov, ki so darilo prevzeli, so se gostjam zahvalili in jim izročili darilca. Večino prejetih dobroto smo z veseljem že uporabili, nekaj pa smo prihranili še za kakšno posebno priložnost, ki jih pri nas v decembrskem času ne manjka.

Tjaša Vevoda

 

 

 

 

Oglasno sporočilo