Rubrika: Šušlja se… (NOV!CE 3 2016)

0
4908
Viri podatkov:
gostilniške čenče, čvekanje ob kofetu, poulične marnje, namigovanja in šušljanja.
Za resničnost informacij ne jamčimo, verjeti ali ne verjeti, to je vprašanje, ki ga prepuščamo bralcem.

…da bo občina dobila dvigalo kljub dejstvu, da ima le dve nadstropji. Če človek razmišlja naivno, bo rekel, da je to logična posledica invalidom prijaznega vhoda. Če pa tisti, ki razmišlja, ni naiven in je tudi majčkeno »žleht« bo pomislil, da je pravi razlog povečana teža samega župana in nekaterih višjih uradnikov. Besedno zvezo ‘višji uradnik’ je treba razumeti glede na višje ležeče delovno mesto – v drugem nadstropju.

….da je med občinskimi svetniki vzniknila ideja, kako bi prazno garažno hišo koristno napolnili in se nekako oddolžili prijazni gospe Evropi tako, da bi vanjo namestili begunce, če bi se kdaj pokazala potreba . Res ideja, vredna butalskega policaja. Kajti potem bi bilo treba urediti še ogrevanje (morda se kot dobavitelj opreme že vidi kakšen sorodnik katerega od svetnikov?), potrebno namestiti ležišča in podobno (tudi to je lahko interesna sfera…), tu so še gostinske usluge itd. Odpira se cela paleta novih delovnih mest. Kdo ne bi podprl take ideje?

… da se je zaradi upokojitve sprostilo zanimivo delovno mesto, ki buri apetite bližnjim in tudi bolj oddaljenim funkcionarjem, tistim, ki imajo zveze in tistim, ki nekoga z zvezami poznajo, kombinatorika je huda in gneča velika. Če oslinimo palec in preverimo, kam veter piha, ima največ šans oseba, ki se večkrat pojavlja na svečanih občinskih dogodkih. To ni sicer razpisni pogoj, pomaga pa. Zelo.

Oglasno sporočilo