Domžalski Rdeči križ med prejemniki priznanj Civilne zaščite

0
4648

Ob dnevu Civilne zaščite, ki ga praznujemo 1. marca, se odgovorni zahvalijo tistim reševalcem, organizatorjem in izvajalcem, ki so v preteklem letu učinkovito opravili naloge zaščite in reševanja med naravnimi in drugimi nesrečami. Priznanja in nagrade Civilne zaščite so bila podeljena najbolj zaslužnim pripadnikom Civilne zaščite ter drugim posameznikom, skupinam, občinam, gospodarskim družbam, društvom, zavodom in raznim organizacijam za zasluge in prispevke pri razvijanju in krepitvi pripravljenosti, izvajanju zaščite, reševanja in pomoči ter odpravljanju posledic naravnih in drugih nesreč.

Na prireditvi je bilo za ljubljansko regijo podeljenih kar 160 priznanj in nagrad, prejemniki pa so bili tudi iz občine Domžale.

Bronasti znak Civilne zaščite, ki se podeljuje za požrtvovalno in uspešno opravljanje nalog zaščite, reševanja in pomoči, sta prejela Območno združenje Rdečega križa Domžale, zanj ga je prevzela sekretarka Majda Mernik, ter  Ajda Lalić, vodja ekipe  Prve pomoči Območnega združenja Rdečega križa Domžale.

Čestitamo!

cz1 cz2

 

 

Oglasno sporočilo