Kronika na območju Policijske postaje Kamnik (25.4. – 28.4.2016)

0
3063

25.04.2016
TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA
Policisti PP Kamnik so obravnavali tatvino osebnega avtomobila iz garažne hiše v Kamniku. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz garaže stanovanjskega bloka v Kamniku odtujil osebni avtomobil znamke Škoda Octavia. S tem je lastnika oškodoval za okvirno 22.000 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

PROMETNA NESREČA S POŠKODBAMI NA KAMNIŠKI OBVOZNICI
Na Kamniški obvoznici smo obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi neupoštevanja varnostne razdalje med dvema udeležencema z osebnimi avtomobili. V prometni nesreči sta dva udeleženca zadobila lažje telesne poškodbe in sta sama iskala zdravniško pomoč.

26.04.2016
TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA
Ugotovili smo, da je neznani storilec s parkirišča pred stanovanjsko hišo v Komendi odtujil osebni avtomobil znamke Škoda Octavia. S tem je lastnika oškodoval za okvirno 18.300 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

27.04.2016
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V KOMENDI
Policisti PP Kamnik so bili obveščeni, da je prišlo do vloma v stanovanjsko hišo v Komendi. Na kraju so ugotovili, da je neznani storilec v času odsotnosti na vzvod vlomil skozi balkonska vrata stanovanjske hiše in iz notranjosti hiše odtujil nekaj kosov nakita. Nastala je materialna škoda za cca. 1.000 eurov. Sledi kazenska ovadba.

ZDRS TOVORNEGA VOZILA
V Nasovčah je zaradi zasneženega vozišča s ceste zapeljal voznik tovornega vozila s priklopnikom. Vozniku niso pomagale niti ustrezne zimske pnevmatike. Za avtovleko je poskrbel sam, materialna škoda pa ni nastala.

28.04.2016
NEZNANEC RAZMETAL SMETI PO DVORIŠČU
Policisti PP Kamnik so bi bili poslani pred stanovanjsko hišo v Kamniku, kjer je neznani storilec raztresel vrečko s smetmi in s tem razburil lastnico hiše. Materialna škoda pri tem ni nastala.

Oglasno sporočilo