Zvezde v sanjski službi pastirja

0
3570
Izbrali smo naslednja dva kandidata, ki se bosta preizkusila v vlogi pastirke in pastirja v Eko resortu pod Veliko planino!
To sta uspešna slovenska pevka Nuša Derenda in – pomislili, smo, da Joe Cocker – pa vendarle ugotovili, da je Frenk Nova, slovenski glasbenik in imitator, v njegovi preobleki!
Frenk Nova - Joe Cocker
V Eko resortu pod Veliko planino smo razpis za sanjsko službo pastirja objavili marca 2016. Do danes smo prejeli preko 3000 prijav, po številnih objavah v slovenskih in tujih medijih (Hrvaška, Srbija, Bosna, Češka, Madžarska…) pa smo našteli že več milijonov ogledov videa o sanjski službi.
Prva dva izbrana kandidata, sta bogati poslovnež iz ZDA in izkušeni makedonski pastir,  ki bosta z delom v resortu pričela septembra 2016, ko se v Eko resortu tudi odpirajo vrata za goste.
Posebnih izkušenj za delo pastirja v Eko resortu ne zahtevamo in eden izmed glavnih pogojev za nastop sanjske službe je ljubezen do otrok, narave in živali.
Nuša Derenda
Tako Nuša Derenda kot Frenk Nova, sta v svoji prijavi izkazala močno naklonjenost otrokom, živalim in tudi izredno željo po delu v umirjenem okolju neokrnjene narave, kjer se nahaja Eko resort pod Veliko planino.
Nuša Derenda, ima, kljub temu, da svoje življenje posveča glasbeni karieri, pedagoško izobrazbo, je mama dveh otrok, izkušnje z delom v naravi nabira pa že na domačem vrtu.
Tudi Frenku Novi, pevcu legendarne skupine Babilon, ki sedaj deluje s svojo skupino Sopranos in uspešnemu imitatorju,  delo z otroki ni tuje, postal je že celo dedek, da pa se rad loti tudi fizičnega dela, je dokazal celo z žaganjem dreves.
Oba kandidata se neizmerno veselita umika od vsakodnevnega pestrega urnika v osrčje narave in svežega zraka pod Kamniško Savinjskimi Alpami!
Eko resort beneath Velika planina
Oglasno sporočilo