Žulj tedna Občine Kamnik (24.5.2016)

0
3299

Ker je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš “Žulj tedna“. Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Ker se bližajo topli dnevi uporabnika kamniškega bazena zanima kdaj se bo letos odprl za obiskovalce letni bazen Pod Skalco in ali se lahko tudi letos pričakuje kakšna akcija letnih kart?

Odgovor občinske uprave

Že dobra dva meseca potekajo na letnem bazenu Pod Skalco pripravljalna dela za sezono.Na Zavodu za turizem in šport v Občini Kamnik planiramo letošnjo otvoritev plavalne sezone za obiskovalce v petek, 10 .6 .2016, od 13. ure dalje. Če bo slabo vreme oziroma nizke temperature, pa kakšen dan kasneje.

Kamniški bazen bo letos zasijal v novi preobleki in bo še bolj prijazen do zvestih obiskovalcev. Tudi cene vstopnic so ostale enake kot lani. Novost pa je, da smo letos omogočili cenejšo letno karto brezposelnim osebam, ki so prijavljeni na Zavodu za zaposlovanje (cena je 25 evrov, ki so jo bili do sedaj deležni otroci, dijaki, upokojenci in invalidi). Cenejšo letno vstopnico pa si lahko prav vsi stalni obiskovalci priskrbijo do petka, 3. 6. 2016 v prostorih TIC-a Kamnik.

Na prvi dan otvoritve pa bo tako kot lani potekala na kopališču še posebna akcija letnih kart za odrasle. Upamo, da bo letošnje vreme naklonjeno kopanju in da boste zadovoljni zapuščali kamniški bazen.

Oglasno sporočilo