Vprašanja za župana Občine Domžale in direktorja Zdravstvenega doma Domžale

0
2651

Občane zanima, če je bil priliv sredstev od davka iger na srečo, na račun Občine Domžale. V Domžalah sta bili letos vplačani dve kombinaciji glavnega dobitka.
Do zaključka redakcije še nismo prejeli odgovora.

Kdaj se izteče pogodba med občino in Slovenskimi železnicami glede parkirišča med SPB-1 in železniško progo in ali načrtujete podaljšanje pogodbe? Kakšna je pravzaprav vsebina obstoječe pogodbe?
Še vedno čakamo na odgovor!

Občane zanima kolikšen je predviden strošek sanacije fasade Kulturnega doma Franca Bernika Domžale.
Iz urada Občine Domžale smo prejeli želeni odgovor v katerem sporočajo, da je predvideni strošek sanacije fasade Kulturnega doma Franca Bernika Domžale 98.000 EUR.

Občane zanima kolikšen je predviden strošek sanacije mostu Repovž čez Kamniško Bistrico?
Do zaključka redakcije še nismo prejeli odgovora.

Vprašanje za dr. Janeza Svoljška, direktorja Zdravstvenega doma Domžale in občinskega svetnika na listi LTD-Toni Dragar-Lista za vse generacije
V uredništvo smo dobili kar nekaj vprašanj naših bralcev glede plačevanja samoplačniških in doplačil storitev v Zdravstvenem domu Domžale.
Zanima jih namreč, zakaj in koliko časa bo še možno plačevanje le teh samo z gotovino. Zaželeno bi namreč bilo, da bi omogočili, tako kot v drugih zdravstvenih ustanovah v Sloveniji, plačevanje tudi s plačilnimi in kreditnimi karticami.
Še vedno čakamo na odgovor!

Iz tiskane izdaje časopisa NOV!CE 10 2016.

 

Oglasno sporočilo