Kronika policijske postaje Kamnik (od 08.08. do 12.08.2016)

0
3429

08.08.2016
NESREČA PRI DELU V KOMENDI
Policisti PP Kamnik so bili napoteni v Komendo, kjer je prišlo do nesreče pri delu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da se je delavec pri razkladanju delovnega stroja poškodoval na nogo in bil odpeljan v UBKC. Policisti bodo o ugotovitvah poročali s poročilom na okrajno sodišče.

TATVINA SIROVE ŠTRUČKE V TRGOVINI V KAMNIKU
Iz trgovine v Kamniku je bilo sporočeno, da je prišlo do tatvine. Na kraju so policisti ugotovili, da je storilec, katerega je varnostnik zadržal v trgovini pojedel sirovo štručko, katere pa nato na blagajni ni plačal. Trgovina je zoper njega podala kazensko ovadbo.

09.08.2016
POVOŽENJE DIVJADI NA CESTI
Na PP Kamnik se je zglasil voznik osebnega avtomobila in povedal, da je na vožnji z avtom z Črnivca povozil srno, ki mu je skočila na cesto. Na vozilu je nastala materialna škoda za okvirno 300 eurov.

TATVINA TORBICE V TRGOVINI V KAMNIKU
Policisti so bili poslani v trgovski center v Kamniku, kjer je prišlo do tatvine torbice. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec izkoristil nepazljivost občanke in ji odtujil torbico v kateri je imela nekaj gotovine in plačilne kartice. S tem je občanko oškodoval za okvirno 100 eurov.

10.08.2016
PROMETNA NESREČA V KAMNIKU
Policisti PP Kamnik so bili obveščeni o prometni nesreči na eni izmed ulic v Kamniku. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta bila udeležena dva voznika osebnih avtomobilov, ki pa nista bila poškodovana in sta se o krivdi dogovorila že sama pred prihodom policije. Izdano jima je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

TATVINA DENARNICE V KOMENDI
Policisti PP Kamnik so bili obveščeni o tatvini denarnice v Komendi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznana občanka izkoristila zaupanje in nepazljivost starejše občanke in ji iz stanovanjske hiše odtujila denarnico z vsebino. S tem jo je oškodovala za cca. 200 eurov.

11.08.2016
VLOM V OSEBNI AVTOMOBIL V KOMENDI
Na PP se je zglasila starejša občanka in povedala, da je ji bilo vlomljeno v osebni avtomobil. Z ogledom vozila in razgovorom je bilo ugotovljeno, da je bilo občanki na območju Komende vlomljeno v osebni avtomobil, pri tem, pa ji je bila odtujena denarnica z vsebino. S tem je oškodovana za cca. 100 eurov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

TATVINA VRTNE GARNITURE V KOMENDI
Policisti so bili poslani na območje Komende, kjer je bilo ugotovljeno, da je bila oškodovancu z terase odtujena vrtna garnitura v vrednosti cca. 1000 eurov. Policisti bodo v zvezi tega zbrali obvestila in na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

12.08.2016
TATVINA KOZE
Na PP Kamnik se je zglasila občanka in povedala, da so ji tekom prejšnjega dne odtujili kozo na paši. Ugotovljeno, da je neznani storilec v popoldnevu izvršil tatvino koze in s tem občanko oškodoval za okvirno 70 eurov. Sledi kazenska ovadba na tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo