Kamniški kegljači četrti na Evropskem pokalu 2016

0
2286

Najboljši kamniški kegljači so poskrbeli za najboljši evropski rezultat v članski konkurenci. Končno 4. mesto na Evropskem pokalu, kjer se zberejo državni podprvaki evropskih lig, je odličen rezultat za slovensko in kamniško kegljanje. 

V tekmi za 3. mesto proti klubu iz Madžarske KK Zalaegerszeg so Kamničani po prvi polovici tekme vodili, toda v zaključku tekme so Madžari pokazali svoje kvalitete, zmagali in osvojili končno 3. mesto.

Rezultat zelo izenačene tekme je bil 3:5 (3467:3549 – 12,5 : 11,5) za Madžare. Ekipne točke za KK Calcit Kamnik so na tej tekmi osvojili Klemen Mahkovic, Janže Lužan in Jure Starman.

Čestitke celotni delegaciji KK Calcit Kamnik, ki so se borili, navijali in uspeli v borbi za odličen kegljaški rezultat.

Omeniti velja tudi odlična uspeha slovenskih ekip na NBC pokalu. Mariborčani (KK Konstruktor Maribor) so v finalu NBC pokala izgubili in tako osvojili odlično 2. mesto. V boju za 3. mesto NBC pokala pa so Kranjčanke (KK Triglav Kranj) v boju za 3. mesto uspele premagati nasprotnice in se veselile  3. mesta. Čestitke obema ekipama za odličen rezultat.

Končne rezultate vseh mednarodnih kegljaških tekmovanj lahko najdete tukaj.

Naslednji vikend sledi že 4. krog slovenske državne lige.

Vir: KK Calcit Kamnik

kegljaci-001

Oglasno sporočilo