Mladi fotografi in fotografinje se predstavljajo

0
2977

Center za mlade Domžale je odprl fotografsko razstavo Svet okoli nas, na kateri se predstavljajo mladi fotografi in fotografinje iz Domžal in okolice. Fotografije, ki so jih postavili na ogled, so nastale v okviru fotokrožka Korak za korakom do dobre fotke, ki ga vodi Klemen Brumec. Na njem se mladi fotografi in fotografinje srečujejo vsakih 14 dni ter se učijo se novih fotografskih tehnik in pilijo svoje teoretično, predvsem pa praktično znanje.

Na razstavi se jih tokrat predstavlja kar enajst: Špela Berlot, Nejc Habjan, Hana Jerak, Mateja Jurkovič, Tjaša Klopčič, Daniel Levec, Eva Mušič, Maxime Ros, Pia Starič, Lina Steiner in Klavdija Štajdohar. Svoj pečat pa je dodal tudi mentor Klemen Brumec.

Razstava prikazuje Svet okoli nas, kot ga doživljajo mladi. Vsak izmed avtorjev je pripravil serijo šestih do osmih fotografij, navdihe pa so iskali povsod – v neokrnjeni naravi, urbanih središčih, pri prijateljih, v zgodovinskih zgradbah itd.

Razstava bo v prostorih Centra za mlade Domžale na Ljubljanski cesti 58 v Domžalah na ogled do 15. novembra. Ogledate si jo lahko ob delavnikih med 8. in 20. uro.

Vse fotografske navdušence vabimo tudi k sodelovanju na natečaju Pogled 2016. Rok za oddajo fotografij je 6. november. Več informacij dobite na www.czm-domzale.si.

49pomanjsano 98pomanjsano

Oglasno sporočilo