Kronika na območju Policijske postaje Domžale (24.10. – 31.10.2016)

0
3659

24.10.2016
TATVINA DVEH BUND IZ TRGOVINE MERCATOR V DOMŽALAH
Policisti so bili s strani prodajalke obveščeni o tatvini dveh bund iz prodajalne v Domžalah. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec izkoristil nepazljivost prodajalke in iz prodajalne z namenom protipravne prilastitve odtujil dve bundi višjega cenovnega razreda. Policisti v zvezi tatvine še zbirajo obvestila.

25.10.2016
VLOM V TOVORNO VOZILO V TRZINU
Policisti so bili s strani oškodovanca obveščeni o vlomu v tovorno vozilo. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec vlomil v tovorno vozilo od koder je odtujil tehnične predmete. Policisti v zvezi vloma še zbirajo obvestila.

26.10.2016
TATVINA KZM-JA V DOBU PRI DOMŽALAH
Policisti so bili s strani oškodovanca obveščeni, da mu je neznani storilec odtujil njegov KZM. Policisti so z zbiranjem obvestil in ogledom kraja kaznivega dejanja ugotovili, da je neznani storilec  odtujil tavtvino kolesa s pomožnim motorjem znamke Tomos Flexer 25, rdeče barve, št. okvirja ZZ1A24DAA00C69936, letnik 2012. Policisti v zvezi tega še zbirajo obvestila.

27.10.2016
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO IN GOSTINSKI LOKAL V DOMŽALAH
Policisti so bili s strani oškodovanca obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo in gostinski lokal v Domžalah. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil menjalnino. Policisti v zvezi tatvine še zbirajo obvestila.

28.10.2016
PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI V TRZINU
Policisti so bili s strani udeležencev prometne nesreče bili obveščeni, o prometni nesreči s telesnimi poškodbami. Na kraju in z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo zaradi izsiljevanja prednosti. Policisti bodo zoper povzročitelja izdali plačilni  nalog zaradi kršitev cestno prometnih kršitev.

 31.10.2016
PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI V BLAGOVICI
Policisti so bili s strani udeleženca prometne nesreče bili obveščeni, o prometni nesreči s telesnimi poškodbami. Na kraju in z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti. Policisti bodo zoper povzročitelja izdali plačilni  nalog zaradi kršitev cestno prometnih kršitev.

3 x ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti so imeli na območju upravne enote Domžale v postopku tri občane, katerim so med postopkom zasegli manjšo količino prepovedane droge. Zaradi kršitev določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami bodo policisti zoper navedene storilce uvedli hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku

Policisti pri terenskem delu zaznavajo porast kaznivih dejanj » VLOMOV«. V zvezi tega policisti naprošajo vse, da v primeru pojava ali koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh dejanj sporočijo na Policijsko postajo Domžale, telefonska številka 01-724-65-80, na brezplačno številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številka 080-1200.

V Domžalah dne 2.11.2016                                                 Vodja policijskega okoliša                                                                                                        Franc BIZILJ

Oglasno sporočilo