Kronika na območju Policijske postaje Domžale (7.11. – 14.11.2016)

0
3265

 

7.11.2016
PROMETNA NESREČA V DOMŽALAH
Policisti so bili s strani udeležencev prometne nesreče bili obveščeni o prometni nesreči v Domžalah. Na kraju in z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo zaradi izsiljevanja prednosti. Policisti bodo zoper povzročitelja izdali plačilni  nalog zaradi kršitev cestno prometnih kršitev.

8.11.2016
POSKUS VLOMA V OSEBNI AVTOMOBIL V DOBU PRI DOMŽALAH
Policisti so bili s strani oškodovanca obveščeni o vlomu v osebni avtomobil. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec poskušal vlomiti v osebni avtomobil, kar pa mu iz neznanega razloga ni uspelo, zaradi česar je dejanje ostalo pri poskusu. Policisti v zvezi z vlomom še zbirajo obvestila. 

9.11.2016
TATVINA ZLATNINE IZ STANOVANJSKE HIŠE V DOMŽALAH
Policisti so bili s strani oškodovanke obveščeni, da ji je neznani storilec odtujil zlatnino. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da sta do oškodovanke prišla dva neznana moška, ki sta pod pretvezo oškodovanko zamotila, drugi storilec pa je izkoristil njeno nepazljivost in iz hiše odtujil zlatnino. Policisti v zvezi s tem še zbirajo obvestila.

9.11.2016
PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI V MENGŠU
Policisti so bili s strani udeležencev obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami. Na kraju in z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja. Policisti bodo zoper povzročitelja izdali plačilni  nalog zaradi kršitev cestno prometnih kršitev. 

11.11.2016
SUM PONAREJENEGA BANKOVCA IN ZASEG
Policisti so bili s strani delavcev banke obveščeni, da so pri rednem štetju denarja našli denar, za katerega sumijo, da je ponarejen. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da gre dejansko za sum ponarejenega denarja, zaradi česar je bil le ta zasežen in poslan v nadaljnjo analizo. Policisti v zvezi s tem še zbirajo obvestila. 

11.11.2016
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V ROVAH
Policisti so bili s strani oškodovanke obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Rovah. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil nakit, denar in nekaj akustičnih predmetov. Policisti v zvezi s tatvino še zbirajo obvestila. 

11.11.2016
TATVINA TOVORNEGA VOZILA NA GORJUŠI PRI DOMŽALAH
Policisti so bili obveščeni o tatvini tovornega vozila na Gorjuši pri Domžalah. Z zbiranjem obvestil in opravljenim ogledom kraja so ugotovili, da je neznani storilec odtujil tovorno vozilo znamke Renault tipa Trafic, kovinsko rjave barve, letnik 2015,  z nameščenima registrskima tablicama LJ 911 RG.  Policisti v zvezi s tatvino še zbirajo obvestila.

3 x ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti so imeli na območju upravne enote Domžale v postopku tri občane, katerim so med postopkom zasegli manjšo količino prepovedane droge. Zaradi kršitev določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami bodo policisti zoper navedene storilce uvedli hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

Policisti pri terenskem delu zaznavajo porast kaznivih dejanj » VLOMOV«. V zvezi s tem naprošajo vse, da v primeru pojava ali koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh dejanj,  to sporočijo na Policijsko postajo Domžale, telefonska številka 01-724-65-80, na brezplačno številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številka 080-1200.

V Domžalah, dne 14.11.2016                                             

Vodja policijskega okoliša
Franc BIZILJ

Oglasno sporočilo