Kronika policijske postaje Kamnik (od 21.11. do 27.11.2016)

0
3270

21.11.2016
POSKUS VLOMA V LOKAL V VRHPOLJAH
V Vrhpolju je neznanec z neznanim predmetom poskušal vlomiti v gostinski lokal, vendar v notranjost ni prišel, ker ga je prepodila alarmna naprava. Nastala materialna škoda za 1000 evrov.

22.11.2016
ZASEG VOZILA ZARADI PROMETNIH KRŠITEV
Policisti so v naselju Volčji Potok zaustavili voznika, ki je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja in poteku registracije vozila. Vozniku je bilo na podlagi zakona v cestnem prometu zaseženo in z avto vleko odpeljano v hrambo. Opravljen zaseg registrskih tablic. Voznik bo svoje kršitve zagovarjal pred sodnikom za prekrške.

23.11.2016
PRIJET STORILEC DRZNIH TATVIN
Policisti so zaradi storitve več kaznivih dejanj Velika tatvina, ki so bila storjena na območju Kamnika prijeli osumljenca in mu skladno z določili zakona o kazenskem postopku odredili pridržanje. Šlo je za osebo, ki je v zadnjem času v Kamniku, večkrat na predrzen način vstopala v stanovanja ljudi in jim odtujevala različne predmete. Osumljenec je bil odpeljan k preiskovalni sodnici, ki je zanj odredila pripor.

24.11.2016
GLASNA GLASBA V STANOVANJSKI HIŠI
Na območju Tunjiške Mlake je stanovalka v pritličju stanovanjske hiše ponoči predvajala glasbo. Policisti so stanovalko za preglasno predvajanje glasbe oglobili.

25.11.2016
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO
Policisti so v Rudniku pri Radomljah obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Na kraju so ugotovili, da je neznani storilec v času med 7.30 do 13.30 uro z razbijanjem stekla vlomil v hišo, pregledal notranjost vendar ni ničesar odtujil. Na objektu je nastala materialna škoda za okoli 500 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA V KROŽIŠČU NA BAKOVNIKU
V krožnem križišču na Bakovniku je zaradi izsiljevanja prednosti enega izmed voznikov prišlo do trčenja dveh avtomobilov. Nastala je materialna škoda. Povzročiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog.

27.11.2016
VLOM V LOKAL
Neznani storilec je preko noči prišel v vlomil v enega izmed gostinskih lokalov v Kamniku. Iz notranjosti je odtujil menjalni denar in ostale predmete ter oškodoval lastnika za okoli 1000 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo