Kronika policijske postaje Kamnik (od 19.12. do 22.12.2016)

0
2870

19.12.2016
POŠKODOVANJE VOZILA NA LJUBLJANSKI CESTI
Policisti so obravnavali poškodovanje vozila na Ljubljanski cesti. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec preko noči na parkiranem vozilu razbil prednje in zadnje steklo vozila. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

ALKOHOLIZIRAN VOZNIK V ZG. STRANJAH IN ZASEG VOZILA
Policista sta imela v naselju Zg. Stranje v postopku voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0,44 mg alkohola v litru izdihanega zraka. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznik brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozniku je bilo na podlagi zakona O pravilih cestnega prometa zaseženo in z avto vleko odpeljano v hrambo. Opravljen zaseg registrskih tablic. Voznik bo svoje kršitve zagovarjal pred sodnikom za prekrške.

ALKOHOLIZIRAN VOZNIK NA CANKARJEVI CESTI
Na Cankarjevi cesti v Mekinjah sta imela policista v postopku voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti nezanesljiva vožnja in pa zatikajoč govor. Odrejen mu je bil preizkus z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0,60 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniško dovoljenje mu je bilo v skladu z 113 čl. Zakona o prekrških odvzeto in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper voznika je bil podan predlog za uvedbo postopka na Okrajno sodišče Kamnik.

20.12.2016
PROMETNA NESREČA
Na Šolski ulici sta policista obravnavala prometno nesrečo s pobegom. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik z vozilom znamke Renault Laguna trčil v drugo vozilo in po trčenju odpeljal dalje ne da bi soudeležencu posredoval podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

21. 12. 2016
PROMETNA NESREČA
Na Perovem sta policista obravnavala prometno nesrečo s pobegom. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik z neznanim vozilom preko noči trčil v ograjo vrtca Zarja in po trčenju odpeljal dalje ne da bi oškodovancu oziroma policiji posredoval podatke. Pri trčenju je na ograji nastala škoda za ca 500 €. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

22.12.2016
TATVINA REGISTRSKIH TABLIC
Policisti so obravnavali tatvino registrskih tablic s parkiranega vozila v okolici Kamnika. Z opravljenim razgovorom in ogledom je bilo ugotovljeno, da je neznanec v času med 18. 12. 2016 do 22. 12.2016 iz parkiranega vozila odtujil obe registrski tablici. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

VLOM V REZERVOAR VOZILA
Policisti so obravnavali vlom v rezervoar za gorivo na Kolodvorski ulici, ki se je zgodil iz 17. 12. 2016 na 18. 12. 2016, Iz rezervoarja so nato iztočili ca 15 l goriva. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo