Kronika Policijske postaje Kamnik (od 31.1. do 6.2.2022)

0
1032

31.1.2022
Prometna nesreča s pobegom na križišču z Maistrovo
Na policijski postaji Kamnik se je zglasila voznica in povedala, da je bila v križišču Maistrove in regionalne ceste udeležena v prometni nesreči s pobegom. Pred njo se je nahajal voznik kombiniranega vozila, kateri je zapeljal vzvratno in z zadnjim delom oplazil prednji del osebnega vozila voznice osebnega avtomobila. Sledi zbiranje obvestil in plačilni nalog.

2.2.2022
Tatvina katalizatorja na Zikovi
Policisti so odšli na naslov Zikova od koder je klicala oškodovanka in povedala, da so ji iz osebnega avtomobila odtujili katalizator.  Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

2.2.2022
Tatvina dveh neregistriranih vozil na Fužinah
Na policijski postaji Kamnik se je zglasil občan in prijavil tatvino dveh neregistriranih in nevoznih vozil, katera sta bila parkirana na Fužinah. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

3.2.2022
Goljufija preko spleta
Na policijski postaji se je zglasila občanka in naznanila, da so jo preko spleta poizkušali ogoljufati. Policisti so ugotovili, da je prijaviteljica imela težave s prenosnim računalnikom posledično so jo klicali iz telefonske številka iz tujine, kjer je prejela klic neznanega moškega, ki se je predstavil za informatika v družbi Microsoft, ter jo z lažnim prikazovanjem okoliščin prepričal, da mu je omogočila oddaljen dostop do računalnika, kjer je nato neznanec iz bančnega računa izvedel transakcijo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

4.2.2022
Vlom v stanovanjsko hišo na Glavarjevi
Policisti so bili napoteni na Glavarjevo od koder je poklical občan in povedal, da mu je bilo preko popoldneva vlomljeno v stanovanjsko hišo na Glavarjevi cesti v Komendi. Neznani storilec je na vzvod skozi okno vstopil v notranjost hiše od koder je odtujil zlatnino. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

5.2.2022
Vinjena voznica
Policisti so bili obveščeni vijuganju vozila po vozišču na območju Mengša. Policisti so vozilo izsledili in voznici  odredili preizkus alkoholiziranosti. Preizkus alkoholiziranosti je voznica odločno odklonila. Vozniško dovoljenje ji je bilo začasno odvzeto in bo poslano na Okrajno sodišče v Kamnik.

5.2.2022
Vinjen voznik na Tomšičevi
Policisti so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal 0.83 mg/l. Prepovedana nadaljnja vožnja. Sledi obdolžili predlog na Okrajno sodišče v Kamnik.

6.2.2022
Prometna nesreča II. kategorije
Policisti so bili napoteni na povezovalni most v bližini Ljubljanske ceste, kjer naj bi bil pod cesto opaženo vozilo. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili lastnika vozila z njim opravili razgovor in ugotovili, da je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v obcestno ograjo, jo prebil in pristal na vznožju klančine. Policisti so vozniku izdali plačilni nalog.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo