Dobrodelno novoletno druženje ŽKK Domžale

0
2197

V ŽKK Domžale smo se v četrtek, 22. decembra zbrali na že tradicionalni prireditvi ob zaključku leta. Namen prireditve je vedno sproščeno praznično druženje naših deklet in velike košarkarske družine.

Letos smo se odločili, da praznično in božično vzdušje delimo tudi s socialno šibkejšimi in jim na ta način izpolnimo kakšno neuslišano željo.

Povezali smo se s Centrom za socialno delo Domžale, kjer so bili nad našo idejo pozitivno presenečeni.  Pomagali so nam, da smo se  povezali s tremi, pomoči potrebnimi družinami, ki so bile vesele vsakršne pozornosti.

Odziv deklet in staršev je bil izjemen in tako smo zbrana sredstva predali že naslednji dan, v petek pred Božičem.  Tako smo omogočili vsaj trem pomoči potrebnim družinam nekoliko lepše praznike. Ponosni smo na naša dekleta in hvaležni vsem staršem in donatorjem za pomoč pri zbiranju sredstev. Prepričani smo, da šport in sočutje za druge delujeta z roko v roki, zato vemo, da tovrstni projekt ni bil zadnji. Zavest da smo prižgali iskrice v očeh tako našim dekletom, ki so sodelovale pri projektu z vsem srcem, kot družinam, ki so prejela zbrana sredstva, so vsem polepšali praznike v športno dobrodelnem duhu.

Posebna zahvala gre pokroviteljem letošnje prireditve:

Tosama d.d. Domžale; Hiša na travniku d.o.o. Dob; Atila d.o.o. Domžale; Picerija Pipca Domžale; Strong.si; ABK d.o.o. Trzin; Lampič d.o.o. Ljubljana; Studio Nia, Živa Košak s.p. Trzin; FormaWood Pevec d.o.o. Trzin; Našitki Šimenc d.o.o. Trzin; 3Roses d.o.o., Domžale.

Vesele praznike vsem, vaš ŽKK Domžale!

Oglasno sporočilo