ŽKD LEDITA ostaja neporažena v mednarodni EXTRA LIGI LPI.SI

0
1757
V nedeljo 15. januarja je v dvorani POŠ Ihan potekalo 7. kolo ženske mednarodne Extra lige lpi.si. Gostili smo nasprotnice iz Hrvaške in sicer ekipo Vindi iz Varaždina.

 
Mirno nedeljsko popoldne je popestrila adrenalinska domača tekma proti motivirani ekipi Vindi, ki je imela neverjetno željo po zmagi. Naša ekipa je bila sicer rahlo okrnjena, pa vendarle smo tekmo začetki zavzeto in odločno. Začetek je bil odličen.  Po visokemu vodstvu v prvi četrtini, se je tekma nadaljevala grobo, borbeno, na momente napeto ter stresno obračunavanje pod koši. Ves čas tekme nismo dovolili nasprotnicam, da se nam rezultatsko preveč približajo. Pa vendar je vse dobro, kar se dobro konča- zmaga ostaja v Domžalah! 
 
Čestitke dekletom za odlično tekmo in suvereno zmago. S tem smo svoje prvo mesto na lestvici Extra Lige LPI.SI utrdili in prvi del tekmovanja je za nami ! Priložnost so dobila vsa dekleta in tako izkoristila priložnost za pridobivanje izkušenj na igrišču za bodoče tekme, ki nas čakajo v prihodnosti.
 
Zahvaljujemo se občini Domžale za darila s katerimi smo nasprotnice razveselili in prijetno presenetili.
 
Gremo naprej novim izzivom naproti 
Se vidimo pod koši…
 
…obenem vabimo vse deklice k vpisu v našo Šolo košarke ŽKD LEDITA, da se pridružijo srčnim leditkam in se zabavajo skupaj pod koši! 
ledita_januar2017_2 ledita_januar2017_3
Oglasno sporočilo