Uspehi mlade glasbenice – po sedmih letih zopet na EMO

0
2374

Simpatična mlada pevka, Radomljanka Martina Šraj, ki nastopa pod umetniškim imenom INA SHAI, že tretje leto zapored študira glasbo v Londonu a se redno vrača domov na slovenske odre. Dobro leto nazaj smo jo spremljali na festivalu Melodije morja in sonca, kjer je prejela nagrado Danila Kocjančiča za najobetavnejšega mladega izvajalca letos pa se ji je uspelo uvrstiti na enega izmed največjih pop festivalov v Sloveniji –  EMA 2017 – Izbor pesmi za Evrovizijo. Prvič je nastopila na Eminem odru pri rosnih 17. letih s pesmijo za katero je sama napisala besedilo in del glasbe, tokrat pa se bo predstavila s pesmijo, ki jo je napisala čisto sama.

‘Zelo sem bila vesela, ko so me poklicali iz RTV-ja in mi čestitali, da se je moja pesem uvrstila na Emo. Čeprav sem pesem napisala sama je bilo v sam proces aranžiranja in snemanja pesmi vključenih še veliko drugih ljudi. Pesem je sproduciral moj prijatelj Hans Kristjan Aljas katerega sem spoznala na univerzi, kjer študiram, tako da smo zelo mlada ekipa in nastop na Emi bo res lepo doživetje za vse nas. Komaj že čakam!’ je povedala Martina.

Ina je nedolgo nazaj tudi izdala svoj prvi EP album z naslovom ‘Overload’ na katerem so 4 pesmi v angleškem jeziku. Pesmi ‘Player’ in ‘Overload’ sta dobili tudi vizualno podobo, pesem ‘Fading away’  pa med drugim tudi podporo enega izmed največjih britanskih radiev – BBC radio Introducing.

Vse kaže, da je Ina na pravi poti do uresničitve svojih sanj in ji tudi mi želimo še veliko sreče in uspehov. Na Emi pa bomo držali pesti in navijali na ves glas!

Martina bo nastopila v drugem večeru EME, to je v soboto, 18. februarja 2017.

D.Š.

WolfSnaps-Ina171016-12 WolfSnaps-Ina171016-82

Oglasno sporočilo