Gradnja vzhodnega prizidka OŠ Mengeš se nadaljuje tudi v letu 2017

0
2622


Občina Mengeš je začela z gradnjo vzhodnega prizidka OŠ Mengeš v letu 2016, ko so bila pred koncem gradbene sezone zaključena tudi vsa zunanja gradbena dela. V letu 2017 se gradnja vzhodnega prizidka OŠ Mengeš nadaljuje.

V januarju 2017 so se, skladno z načrtom projekta, začele izvajati strojne instalacije vodovoda, kanalizacije, ogrevanja in prezračevalnega sistema ter elektro instalacije glede ožičenja prizidka. V mansardi je bila iz knaufa izdelana obloga stropa ter izvedena montaža oken. V februarju so izvajalci gradnje začeli z izvedbo slikopleskarskih del, obzidav instalacij in polaganjem keramike.
Takoj ko bo vreme nekaj časa lepo in stabilno pa bodo nadaljevali z zaključnimi deli na fasadi. Sedaj potekajo priprave za polaganje keramike. S strani projektantke in ravnatelja so bile izbrane barvne nianse keramike in talnih oblog. Prizidek naj bi bil končan meseca maja 2017. S strani projektantov, je bil v mesecu februarju pripravljen popis za notranjo opremo prizidka, na občini Mengeš pa je v teku priprava razpisne dokumentacije za izbor izvajalca notranje opreme.
Računa se, da se bo notranja oprema pričela vgrajevati takoj po končanih gradbenih delih.

Vir: Občina Mengeš

prizidek_OS_menges (3) prizidek_OS_menges (2)

 

Oglasno sporočilo