Kronika policijske postaje Kamnik (od 20.03. do 26.03.2017)

0
2671

20.03.2017
PROMETNA NESREČA Z UDELEŽBO KOLESARJA
Policisti policijske postaje Kamnik so v bližini OŠ Stranje obravnavali prometno nesrečo v kateri je bil udeležen kolesar. Na kraju so ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega vključevanja na prednostno cesto izsilil prednost in trčil v mladoletnga kolesarja, ki je pri tem padel po tleh in se lažje poškodoval. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

21.03.2017
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
V okolici Kamnika je prišlo do prometne nesreče s pobegom v kateri je neznani voznik tovornega vozila pri nepravilnem premiku z vozilom trčil v stanovanjsko hišo. Po trku je voznik odpeljal ne da bi drugemu udeležencu nudil podatke. Policisti bomo na podlagi znane registrske tablice vozila opravili razgovor z voznikom in zoper njega ustrezno ukrepali.

22.03.2017
GLASNA GLASBA V STANOVANJU
Na policijsko postajo Kamnik je poklicala občanka in povedala, da njena soseda v stanovanjskem bloku v Kamniku predvaja glasno glasbo, kar pa jo moti. Na kraju so policisti ugotovili opravili razgovore in kršiteljici javnega reda in miru izdali plačilni nalog.

23.03.2017
TATVINA DENARNICE NA AVTOBUSU
Na policijsko postajo Kamnik se je zglasil občan in prijavil tatvino denarnice na avtobusu na relaciji Ljubljana-Kamnik. Policisti so ugotovili, da je neznani storilec tega dne na avtobusu iz žepa jakne oškodovanca izvršil tatvino prozorne denarnice-etui za telefon v kateri je imel gotovino in kartice. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

24.03.2017
GROŽNJE MESTNEMU REDARJU V KAMNIKU
Policisti policijske postaje Kamnik obravnavamo kaznivo dejanje Poskusa preprečitve uradnega dejanja, ki ga je prijavil občinski redar. Policisti smo ugotovili, da je občan po opravljenem delu redarja nanj vpil in mu grozil. Sledi kazenska ovadba.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Pri opravljanju nalog policije so policisti v Kamniku imeli postopek z občanom, ki je imel pri sebi alu zavitek z neznano snovjo rastlinskega izvora zeleno-rjave barve. Snov je bila občanu zasežena in uveden prekrškovni postopek.

25.03.2017
POSKUS VLOMA V BRUNARICO
Na policijsko postajo Kamnik se je zglasil občan in povedal, da mu je nekdo poskušal vlomiti v brunarico. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznanec s primernim orodjem na vzvod poskušal vlomiti skozi vrata, vendar mu to ni uspelo. Pri dejanju je nastala materialna škoda, ki po nestrokovni oceni cca 100€. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo