Nk Roltek Dob gostoval pri Nk Zarica Kranj in visoko ter zanesljivo zmagal z 1:4

0
2790

Športni park Zarica je bil prizorišče minulega srečanja 20.kroga II.SNL, v katerem sta se pomerila domači NK Zarica Kranj in NK Roltek DOB.
Za kranjske “Rdeče vrage” se je v zadnji tretjini prvenstva praktično pričel boj za obstanek v ligi, saj zasedajo predzadnje mesto na lestvici II.SNL.
Članska A ekipa, ki jo zelo uspešno vodi Šentjurčan Damijan Romih, je seveda popolnoma drugačna zgodba, veliko bolj zmagovita in prav nič slabša od vodilne ekipe NK Triglav Kranj. V letošnji sezoni so “Modri” iz Doba klonili le dvakrat, obakrat tesno, 1:0 in 1:2 prav proti vodilnim kranjskim “Orlom”. Na preostalih srečanjih so zabeležili 12 zmag in 5 remijev, kar jih uvršča trenutno tik pod vrh II.SNL. Za vodilnimi Gorenjci zaostajajo 5 točk in imajo odigrano tekmo več, zato bodo v 26.krogu(21.maja 2017) “počivali”.
Tudi tokratno srečanje v Kranju so Dobljani začeli odlično in dokazali, da se ne mislijo zadovoljiti s točko. Prevzeli so pobudo in napadali, kar se obrestovalo že v 16.minuti 1.polčasa, ko je bil uspešen Klemen Nemanič ter postavil rezultat polčasa 0:1.
Gostitelji so izenačili v 53.minuti preko Marka Gajiča. Gol za izenačenje je bržkone zelo “ujezil” Dobljane, saj so le-ti že v 61.minuti ponovno prevzeli vodstvo, ko na 1:2 zadel prvi strelec “Modrih”, Rok Kidrič. Ko je že kazalo, da bomo spremljali dramatično drugo polovico 2.polčasa, pa je v polno zadel Alen Romih in sicer v 76.minuti ter povišal prednost na zanesljivejših 1:3. Končen rezultat je v 89.minuti postavil Žiga Avbelj, ko je zadel v polno za 1:4. Glavni sodnik srečanja Mihael Antič ni imel pretiranega dela, saj je pokazal “le” 4 rumene kartone, po 2 na vsaki strani. Pri Dobljanih sta “porumenela” Rok Kidrič in Alen Romih, pri gostiteljih pa Marko Gajič in Elvis Beganovič v boju za obstanek nova težka naloga, to pa je gostovanje pri mestnemu tekmecu
NK Triglav Kranj,
Dobljani, ki so v letošnji sezoni najboljše strelsko razpoloženi, saj so zabili največ golov(47) nasprotnikom v ligi. pa bodo to soboto, 15.4.2017 ob 16.30 uri v 21.krogu II.SNL doma gostili NK Brda. Z “Brici” so se naši nogometaši v letošnji sezoni srečali že dvakrat. Prva tekma se je končala z remijem 2:2, za Dobljane, sta na gostovanju v Vipolžah takrat zadela kapetan Klemen Kunstelj in Rok Kidrič. Tekmo v Dobu so z minimalnih 1:0 dobili Dobljani, edini gol je v 10.minuti dosegel Samo Kokalj.
Čestitke našim nogometašem in strokovnemu štabu za super uspešno gostovanje v Kranju in poln točkovni izkupiček..
 “Vrage” čaka po porazu z Dobljani v boju za obstanek nova težka naloga, to pa je gostovanje pri mestnemu tekmecu NK Triglav Kranj, Dobljani, ki so v letošnji sezoni najboljše strelsko razpoloženi, saj so zabili največ golov(47) nasprotnikom v ligi pa bodo to soboto, 15.4.2017 ob 16.30 uri v 21.krogu II.SNL doma gostili NK Brda. Z “Brici” so se naši nogometaši v letošnji sezoni srečali že dvakrat. Prva tekma se je končala z remijem 2:2, za Dobljane, sta na gostovanju v Vipolžah takrat zadela kapetan Klemen Kunstelj in Rok Kidrič. Tekmo v Dobu so z minimalnih 1:0 dobili Dobljani, edini gol je v 10.minuti dosegel Samo Kokalj.

Čestitke našim nogometašem in strokovnemu štabu za super uspešno gostovanje v Kranju in poln točkovni izkupiček.

20.krog II.SNL:
NK Zarica Kranj: Nk RoltekDob 1:4(0:1) FT

Marko Gajič(53′) ;   Klemen Nemanič(16′), Rok Kidrič(62′),Alen Romih(77′), Avbelj Žiga(89′)

Tekmo je sodil Mihael Antič(Dekani)

Foto: Janez Avsec, Nk Roltek Dob

Vsi za ŠAMPIONE iz Doba !

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi  na klubski  uradni spletni strani www.nkdob.si in na naši  Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Gregor Horvatič
Stiki z javnostjo Nk Roltek Dob
nkroltekdob@gmail.com

roltek_Dob_2 roltek_Dob_3 roltek_Dob_4

Oglasno sporočilo