Kronika na območju Policijske postaje Kamnik (21.3. – 24.3.2016)

0
3091

21.03.2016
TATVINA STOLOV IN MIZ V GOSTINSKEM LOKALU
Policisti PP Kamnik so v Mostah pri Komendi obravnavali tatvino izpred gostinskega lokala. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec na terasi odtujil stole in mize z gostinskega lokala in s tem lastnika lokala oškodoval za 1200 eurov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

22.03.2016
TATVINA DENARNICE V TRGOVINI LIDL
Policisti PP Kamnik so bili obveščeni, da je v trgovini Lidl prišlo do tatvine denarnice. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec izkoristil nepozornost nakupovalke in ji iz torbice odtujil denarnico z dokumenti in denarjem. S tem je nakupovalko oškodoval za 350€.

23.03.2016
RAZBITA STEKLA NA OBJEKTU NA USNJARSKI CESTI
Policisti PP Kamnik so obravnavali poškodovanje tuje stvari na Usnjarski cesti v Kamniku. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec razbil dve stekli na oknih enega izmed objektov na Usnjarski cesti in s tem lastnika oškodoval za cca. 300 eurov.

TATVINA DENARNICE V KIK-u
Policisti PP Kamnik so bili obveščeni, da je v na prostorih bivšega KIKA prišlo do tatvine denarnice. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec izkoristil odsotnost lastnika in iz odprtega parkiranega kombija odtujil denarnico v kateri so bili dokumenti in gotovino in s tem lastnika oškodoval za cca. 2.000 eurov.

24.03.2016
PROMETNA NESREČA IZVEN NASELJA PODGORJA
Patrulja PP Kamnik je obravnavala prometno nesrečo, kjer je voznik osebnega avtomobila med vožnjo zaspal in zapeljal na nasprotni vozni pas, nato pa v pločnik, kjer je trčil v prometni znak in betonsko ograjo ob stanovanjski hiši. Alkohol ni bil prisoten, prav tako ni prišlo do poškodb v prometni nesreči. Nastala je materialna škoda za cca. 5.000 eurov.

PRIJETI STORILCI TATVINE KOLESA
Policisti so po zbranih obvestilih od prijavitelja v Kamniku prijeli dva storilca tatvine kolesa izpred ene izmed Kamniških osnovnih šol. Storilca bosta zaslišana, ukradeno kolo jima je bilo zaseženo. Zoper njiju sledi kazenska ovadba na tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo