Naši najmlajši nogometaši zelo uspešni na turnirju “GROSUPLJE OPEN 2017”!

0
1695

Naša najmlajša nogometna selekcija u8 NK Roltek DOB je sodelovala na enem izmed največjih turnirjev v državi, mednarodnem turnirju “GROSUPLJE OPEN 2017”, ki ga vsako leto organizira Nk Brinje Grosuplje.

Na turnirju je sodelovalo 40 ekip ter prek 250 nogometašev iz Slovenije in tujine.
Denis Mešanovič, trener u8 NK Roltek DOB:
“Naši najmlajši nogometaši so odlično predstavili naš klub, ponosen sem na fante. Širši javnosti so prikazali, da imamo dobro nogometno šolo, kjer lahko uspešno naredijo prve korake v klubskem nogometu. Zahvala tudi seveda staršem, ki podpirajo pri tem svoje otroke in naš klub. Skupaj uživamo v najboljši postranski aktivnosti v življenju, uživamo v nogometu, seveda” , na koncu še doda vedno simpatični trener Denis.
Selekcija cicibanov u8 je sicer zelo aktivno zakorakala v spomladanski del letošnje sezone, saj je poleg rednih treningov in sodelovanju na turnirjih tudi sama organizirala turnir v domačem Športnem parku Dob pri Domžalah.

Čestitke za lepe nogometne predstave!
Foto: Grega Rozina, Nk Brinje Grosuplje

Vsi za ŠAMPIONčkE iz Doba !

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi  na klubski  uradni spletni strani www.nkdob.si in na naši  Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Gregor Horvatič

Stiki z javnostjo NK Roltek Dob
Roltek Dob U8 (1) Roltek Dob U8 (3) Roltek Dob U8 (4)
Oglasno sporočilo