Kronika Policijske postaje Kamnik (od 3.7. do 9.7.2017)

0
2727

03.07.2017
TATVINA V TRGOVINI HOFER
Policisti so bili poslani v trgovino Hofer, kjer je bil prijet storilec pri tatvini. Ugotovljeno je bilo, da je mlajši moški izvršil tatvino dateljnov v skupni vrednosti 35.37 evra. Zoper njega bo podana kazenska ovadba.

04.07.2017
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
V Godiču smo eni osebi zasegli ročno zvit cigaret z neznano zeleno-rjavo posušeno snovjo, rastlinskega izvora, za katero obstaja utemeljen sum, da gre snov, ki je po Zakon o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, prepovedana. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

TATVINA V TRGOVINI MULLER
Obveščeni smo bili o dveh tatvinah v trgovini Muller, in sicer je prvem primeru neznani storilec izvršil tatvino kozmetičnih izdelkov v vrednosti 479 evrov, drugič pa v vrednosti 131,98 evra. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

05.07.2017
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V KOMENDI
Neznanec je v dnevnem času, na območju Komende vlomil skozi vrata terase stanovanjske hiše in vstopil v notranjost. Iz notranjosti je odtujil več nakita in denar in lastnika oškodoval za okoli 5000 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

07.07.2017
PONAREJEN BANKOVEC
Na Novi Ljubljanski banki je bil odkrit ponarejen bankovec za 20. Policisti smo bankovec zasegli in ga poslali v analizo. Sledi zbiranje obvestil kazenska ovadba na državno tožilstvo.

08.07.2017
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V KOMENDI IN KOMENDI
Neznanec je s primernim orodjem na vzvod skozi okno predprostora vlomil v hišo v Komendi. Tam je pregledal prostore in odtujil 350 eur gotovine in več kosov nakita. Za tem je odšel še v Mostah pri Komendi, kjer je ravno tako na vzvod odprl pomična steklena vrata in tako prišel v notranjost hiše in odtujil več kosov zlatnine in 1000 evrov. Policisti v obeh primerih nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

09.07.2017
PROMETNA NESREČA
Policisti smo bili obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami v naselju Golice, in sicer je povzročitelj vozil neregistriran moped Tomos A6 in zaradi nepravilne smeri vožnje zapeljal izven vozišča in padel. Vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,27 mg/l. Opravljen zaseg motorja in odpeljan v hrambo. Zoper voznika sledi odložilni predlog na OS Kamnik.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo