Dijakinje in dijaki Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik izjemni tudi na splošni maturi

0
2760

Komu pripada naziv diamantni maturant? To je dijak ali dijakinja, ki na splošni maturi zbere VSEH možnih 34 točk. In takega imamo letos tudi pri nas! A gremo lepo po vrsti … Po rezultatih poklicne mature smo dočakali tudi rezultate splošne mature, in kar je najboljše – po napetem pričakovanju se lahko začnejo brezskrbne počitnice, saj je uspeh naših gimnazijcev 100-odstotni. Iskrene čestitke prav vsem dijakom in profesorjem, ki so jih pripeljali do tega izjemnega uspeha!

Kot smo uvodoma že nakazali, pa se lahko znova pohvalimo s tistimi najboljšimi. Tadej Medved je naš diamantni maturant, saj je blestel pri vseh predmetih in si ta laskavi naziv prislužil z največjim možnim izkupičkom točk splošne mature. Družbo na vrhu mu delajo zlata maturantka Nika Boštic ter zlata maturanta Gašper Tonin in Urban Ogrinec.Vsem iskrene čestitke!

Veliko dijakov je doseglo zelo dobre rezultate, ki so po številu točk zelo blizu zlatim, zato si po vpogledu morda lahko obetamo še kakšnega zlatega maturanta, še sploh, ker so to dijaki, ki so tudi sicer dosegali zavidljive rezultate na gimnaziji ter na številnih državnih in mednarodnih tekmovanjih.

A kakorkoli, spomladanski rok splošne mature je za nami, vsem želimo prijetne najdaljše počitnice, v jeseni pa uspešno pri izbranem študiju.

Vir: Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik

Oglasno sporočilo