Poletne rekonstrukcije cest v Mengšu

0
3572

Pričetek rekonstrukcije Ropretove ceste po 15. avgustu 2017

V mesecu juliju 2017 smo izbrali najugodnejšega ponudnika za rekonstrukcijo 400 m dolgega odseka Ropretove ceste. Izbrano je bilo podjetje Gratel d.o.o.. Predstavnik podjetja nam je zagotovil, da bodo z deli pričeli predvidoma po 15. avgustu 2017. O točnem pričetku del vas bomo še obvestili.

Rekonstrukcija asfalta na Kolodvorski cesti končana

V petek 14.7.2017, je podjetje KPL d.d. končalo z rekonstrukcijskimi deli asfalta in odvodnjavanja na odseku čez most na Kolodvorski ulici. Na 38 m odseku ceste je bil odstranjen star asfalt, obnovljena hidroizolacija mostu, dilatacija mostu in izvedena nova asfaltna prevleka cestišča in pločnika. Obnovljena je bila tudi talna signalizacija.

V mesecu juliju 2017 pričeli z rekonstrukcijskimi deli odseka Grobeljske ceste

Dne 3.7.2017 je podjetje Kosec Miha s.p. pričelo z rekonstrukcijskimi deli na 360 m dolgem odseku Grobeljske ceste. Na odseku od križišča pri gasilskem domu do križišča z Detelovo ulico, bo zamenjan neustrezen spodnji ustroj v debelini 60 cm, položen filc, obnovljena meteorna kanalizacija, meteorni jaški, postavljeni novi granitni robniki in položen nov asfalt v celotni širini Grobeljske ceste. Odsek med Gasilskim domom in odsekom za Šubljevo ulico je saniran. Sedaj sledi odsek do Detelove ulice. Dela bodo zaključena do predvidoma konca meseca julija 2017.

Vir: Občina Mengeš

Oglasno sporočilo