Kronika Policijske postaje Kamnik (od 17.7. do 23.7.2017)

0
3075

17.07.2017
PROMETNA NESREČA
Policisti smo na regionalni cesti Mengeš-Duplica obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami do katere je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje med dvema voznikoma. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

18.07.2017
ALKOHOLIZIRAN VOZNIK
Policista sta v Volčjem Potoku imela v postopku voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0,99 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja in odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper voznika bo podan predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

SPOR MED SOSEDI
Policista sta na območju Domžal obravnavala spor med sosedoma do katerega je prišlo zaradi hrupa, ki ga povzročajo otroci v stanovanju nakar je sosed pričel z razbijanjem po vratih in žaljivimi besedami do prijaviteljice. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

19.07.2017
ZASEG VOZILA
Policisti so v naselju Kamnik zaustavili voznika, ki je vozil vozilo v času veljavnega ukrepa. Vozniku je bilo na podlagi zakona v cestnem prometu zaseženo in z avto vleko odpeljano v hrambo. Voznik bo svoje kršitve zagovarjal pred sodnikom za prekrške.

20.07.2017
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so imeli v Kamniku v postopku osebo, kateri so zasegli alu zavitek z neznano rjavo snovjo za katero obstaja utemeljen sum, da gre za snov, ki je po Zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, prepovedana. Po analizi sledijo ustrezni postopki zoper kršitelja.

21.07.2017
SPOR MED SOSEDOMA
Policista sta v Košišah obravnavala spor med sosedoma in sicer je kršitelj vpil in žalil prijavitelja katera sta v sporu že več let . Kršitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

22.07.2017
ZAGORELO PLASTIČNO KORITO
Policisti so v Kamniku obravnavali požar in sicer je v stanovanju na balkonu zagorelo plastično cvetlično korito, v katerem je bila le suha zemlja. Pri gorenju cvetličnega lonca oziroma korita, je del goreče plastike padal na teraso stanovanja v pritličju, kjer je bil parkiran kolo z motorjem na katerem je nastala materialna škoda. Sledi poročilo na državno tožilstvo.

23.07.2017
ALKOHOLIZIRAN VOZNIK
Policista sta v Kamniku imela v postopku voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0,98 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja in odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper voznika bo podan predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

 

 

 

 

Oglasno sporočilo