Kronika Policijske postaje Kamnik (od 9.10. do 15.10.2017)

0
1763

09.10.2017
TATVINA REG. TABLIC V MOSTAH
Na policijsko postajo je poklical oškodovanec in prijavil tatvino registrskih tablic iz osebnega vozila s katero je bil oškodovan za 40 evrov. Sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA MOBILNEGA TELEFONA
Na policijsko postajo se je zglasila občanka in prijavila tatvino mobilnega telefona. Ugotovljeno je bilo, da je neznani moški s točilnega pulta v gostinskem lokalu v naselju Moste odtujil mobilni telefon znamke Huawei P9 z telefonsko številko operaterja Telekom in jo s tem oškodoval za okoli 430 eurov.

POŠKODBA PRI CEPLJENJU DRV
Policista sta v naselju Sela obravnavala nesrečo pri delu. Ugotovljeno je bilo, da je občan pristopil do traktorja in zaradi nepazljivosti nehote dal ročico v prestavo pri čemer mu je traktor zapeljal čez nogo in ga poškodoval. Cepljenje drv je opravljal sam na svoji parceli za lastne potrebe. Na kraju je bil oskrbljen s strani ZD Kamnik in odpeljan na UBKC Ljubljana. Sledi poročilo na Okrožno državno tožilstvo.

10.10.2017
TATVINA KOLESA
Policisti smo bili obveščeni o tatvini moškega gorskega kolesa znamke Univega , črno sive barve iz kleti in lastnika oškodoval za okoli 250 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

11.10.2017
PRIJAVA IZSILJEVANJA NA FACEBOOKU
Na policijsko postajo se je zglasil občan in na zapisnik podal prijavo izsiljevanja.
Ugotovljeno, je bilo da je neznani storilec na socialnem omrežju Facebook kontaktiral prijavitelja nato pa ga je po privatnem pogovoru pričel izsiljevati za denar, sicer bo na internetu objavil njegov posnetek z intimno vsebino. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

12.10.2017
TATVINA PRENOSNEGA WC
Policisti smo bili obveščeni o tatvini prenosnega wc v industrijski coni Žeje in sicer je neznani storilec iz gradbišča pred podjetjem izvršil tatvino prenosnega wc in podjetje oškodoval za okoli 1100 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo

TATVINA EPILATORJA V TRGOVINI BIG BANG
Na PP se je zglasil vodja poslovalnice Big bang in prijavil tatvino IPL epilatorja, katerega sta izvršila neznanca in podjetje oškodovala za okoli 300 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

13.10.2017
VLOM V KLET IN TATVINA KOLESA
Policisti so obravnavali vlom v klet iz katere je bilo odtujeno moško treking kolo znamke Winora Nepal 64, št. okvirja W17CE66473, bele barve z modrim napisom in lastnika oškodoval za okoli 625 eurov. Sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PRIJAVA POSLOVNIH GOLJUFIJ
Policijska postaja je v tem tednu prejela več prijav v zvezi kaznivega dejanja poslovne goljufije zoper podjetje, katero je izdelovalo protivlomna vrata. Policisti so sprejeli ustno ovadbo za kaznivo dejanje poslovne goljufije, zasegli dokumentacijo in vse skupaj odstopili pristojni policijski postaji Vič.

14.10.2017
VLOM V ST. HIŠO NA KRIŽU
Policisti so v naselju Križ obravnavali vlom v st. hišo in sicer je neznani storilec na vzvod skozi okno spalnice vlomil v hišo, pregledal prostore in izvršil tatvino denarja v višini 300 eurov, zlato verižico z obeskom in tri ženske ure. Sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

15.10.2017
INTERVENCIJA V SAMSKEM DOMU
Policista sta v samskem domu v Kamniku obravnavala spor med sostanovalcema in sicer je storilec proti oškodovancu polil NN tekočino in mu grozil z nožem prilepljenim na palico z razdalje 5m. Storilcu so bili zaseženi vsi predmeti, od oškodovanca pa sprejet zapisnik o sprejemu predloga za pregon. Sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

 

Oglasno sporočilo