Bilo je nekoč… (NOV!CE 16 2017)

0
3108

Tokrat vam predstavljamo, predvsem starejšim občanom, znano domžalsko zgradbo, ki je seveda že kar nekaj časa ni več. Fotografiji sta nastali v različnih časovnih obdobjih. Sprašujemo vas, kdaj je bila ta zgradba postavljena, kdo jo je postavi in, če veste, kdo vse so bili lastniki do podrtja te zgradbe, in za kakšne vse dejavnosti se je uporabljala.
Veseli bomo kakršnegakoli podatka o tej hiši, ki nam bo pomagal ohraniti čimbolj popolno vedenje o preteklem življenju v naših krajih. Imate tudi vi doma kakšno staro fotografijo, pa ne veste kdo je vse na njej in kdaj in kje je bila posneta? Posredujte nam jo, mi jo bomo objavili in skupaj z bralci skušali ugotoviti manjkajoče podatke. Najbolj enostavno je, če nam fotografijo posredujete v elektronski Obliki. Ni pa nujno.

Če imate tudi vi doma kakšno staro fotografijo, a ne veste, kdo vsi so na njej in kdaj in kje je bila posneta, nam jo posredujte. Objavili jo bomo in skupaj z vami, bralci, skušali poiskati manjkajoče podatke. Fotografijo lahko posredujete v kakršnikoli obliki.

Iz tiskane izdaje časopisa NOV!CE 16 2017

 

Oglasno sporočilo