Kronika Policijske postaje Kamnik (od 3.6. do 9.6.2024)

0
312

3. 6. 202
4 TATVINA KOLESA NA NOVEM TRGU
Policisti so bili obveščeni, da je neznanec izpred šole na Novem trgu odtujil gorsko kolo. Na kraju je bilo z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da je do tatvine kolesa prišlo v času od 27. 5. 2024 do 1. 6. 2024 na Novem trgu. Gorsko kolo znamke je Rock Rider, črno-modre barve. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

3. 6. 2024
ZASEG NEZNANE POSUŠENE RASTLINE
Policisti so imeli v postopku občana, kateri je pri sebi imel neznano rastlino zeleno rjave barve. Neznana snov je bila zasežena in bo poslana v nadaljnjo analizo. V kolikor bo šlo za prepovedano snov sledi hitri postopek z odločbo.

3. 6. 2024
PONAREJEN BANKOVEC
V NLB banki je bil pri pologu denarja bil izsleden bankovec za 20 EUR za katerega je obstajal sum, da je ponarejen. S strani policistov je bil bankovec zasežen in bo poslan na ekspertizo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

4. 6. 2024
NAJDEN MOBILNI TELEFON HUAWEI
V Kamniku v bližini Mladinskega centra Kotlovnica na Fužinah je bil najden mobilni telefon znamke Huawei model Y7, črne barve v črnem preklopnem ovitku z nalepko 112. Nahaja se na PP Kamnik.

4. 6. 2024
PROMETNA NESREČA II. KATEGORIJE NA KAMNIŠKI OBVOZNICI
Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči na Kamniški obvoznici v bližini Perovega 1 v Kamniku. Na kraju je bilo z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da je bil voznik reševalnega vozila na nujni vožnji, kjer mu je voznik osebnega vozila izsilil prednost. Udeleženci v reševalnem vozilu so zadobili telesne poškodbe. Povzročitelju bo izdan plačilni nalog.

5. 6. 2024
KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU
Na PP Kamnik se je zglasila občanka in na zapisnik povedala, da se je sprla z očetom. Sledi zbiranje obvestil in uvedba prekrškovnega postopka.

8. 6. 2024
VINJEN VOZNIK V PODGORJU
Policisti so v Podgorju imeli postopek z voznikom osebnega avtomobila kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0.67 mg/l izdihanega zraka. Zoper voznika bo napisan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

9. 6. 2024
POŽAR V SKLADIŠČNIH PROSTORIH KITAJSKE TRGOVINE NA LJUBLJANSKI CESTI

Policisti so bili napoteni na Ljubljansko cesto, kjer je zagorelo v prostorih kitajske trgovine. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je zagorelo v skladiščnih prostorih Kitajske trgovine. Požar pa je prizadel tudi glavni dovod električne energije sosednjih objektov. S strani gasilcev je bil požar pogašen. Preiskava še poteka. Po zaključku preiskave bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here